Egy romantikus vacsora, egy kellemes wellness vagy egy több napos kikapcsolódás lenne a nyerő? Mutatunk néhány Valentin-napi tippet.

Sárvár speciális helyzetben van ebből a szempontból, ugyanis itt a felsorolt három lehetőség közül mind megvalósítható. Több olyan étterem található a városban, ahova bátran szervezhetünk romantikus vacsorát. És a fürdőnek köszönhetően az egy napos wellnessre is bármikor van lehetőség. A kettő akár össze is vonható. Nem beszélve arról, hogy a fürdőzés mellett például páros masszázst, továbbá egyéb, kettesben igénybe vehető kezeléseket is kérhetünk, amik bizony Valentin-napon kimondottan aktuálisak lehetnek. Ilyenek a páros masszázs, a páros pakolás, a páros illatos lávaköves masszázs, a páros kádfürdő, a hangterápia, ami szintén kipróbálható a párunkkal együtt. De egy közös szaunázás is igen jó lehet.

meztelen szauna Sárvár

Mivel a Valentin-nap ezúttal hétvégére esik, ezért akár egy több napos programmal is kedveskedhetünk a párunknak. A sárvári hotelek ehhez különféle csomagajánlatokkal járulnak hozzá. Akik ilyet foglalnak, nem kell, hogy nélkülözzék a romantikus programokat. Van ugyanis, ahol a wellness mellé gyertyafényes vacsorát kínálnak, máshol pedig epret és pezsgőt is bekészítenek a szobába. Ilyen csomagokat kínál a többi között a Spirit, a Hotel Viktória és a Harmonia hotel is, de szerelmeseknek való, romantikus csomagok a Bassiana Hotelben és több más sárvári szállodában is elérhetők. A kutakodáshoz egy kis segítséget itt találsz. A helyi szálláslehetőségeket itt, az éttermeket a romantikus vacsorához pedig itt veheted sorra.

A sárvári fürdőbelépő, illetve az itteni páros szolgáltatások árairól itt tájékozódhatsz.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük