Azt tudjuk, hogy egy úti cél kiválasztásakor fontosnak tartjuk, mit mondanak mások az adott helyről. Az ismerősök ajánlása mellett szeretünk más véleményeket is olvasni. A közösségi média terjedésével erre pedig manapság nagyon sok lehetőségünk van. A hiteles forrásból való tájékozódás legalábbis könnyebbé vált. Megnéztük ezért mi is, hogy mások, akik már jártak Sárváron, mit ajánlanak az érdeklődőknek. Ehhez a Tripadvisort használtuk.

Először is: a három legfontosabb sárvári programnak a fürdő, a vár és az arborétum meglátogatását tartják. A sorrend is ez lenne. Annak ellenére “vezet” a fürdő, hogy itt „csak” 35 véleményt lehet olvasni – valamivel kevesebbet, mint mondjuk a várról. A fürdőről alkotott vélemények között leginkább a családi jelleget emelik ki és azt, hogy gyermekekkel nagyon jól eltölthető itt az idő. A fürdő többségében kiváló értékelést kapott. Kimondottan negatív kommentekkel nem találkoztunk.

A Nádasdy-vár is hasonló értkeléseket kapott. Bár itt nagyjából azonos a kiváló és a nagyon jó minősítések aránya. A várat egyesek átlagos látnivalónak ítélik, mások pedig kihagyhatatlan úti célnak. Főleg az esti megvilágítást emelik ki. A nem kevés pozitív komment között persze a Nádasdy-múzeumot is sokan kötelező programként említik.

Sárvári vár

Az arborétumról meglehetősen sokan vannak jó véleménnyel. Főként a nyáron Sárvárra látogatók írtak ilyen tartalmú bejegyzést. A legtöbben a csend, a nyugalom és a szépség hármasát emelik ki. És azt, hogy a szállodájukból külön bejárat nyílik ide. 

Összességében Sárvárról pozitív ajánlásokat olvasni, és nagy örömünkre nem kevés olyat, amiben azt írják: pár év múlva ismét visszatérnének a vendégek.
Nézd meg Te is, mit írnak mások Sárvárról!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük