Ma már szinte minden wellness hotel gondol a szolgáltatásaival is az erősebbik nemre. Érthető, hiszen miért ne járna nekik is hasonló kényeztetés, mint a hölgyek számára?

A wellness egyértelműen unisex tevékenység, azonban vannak olyan részei, főként a szépészeti kezelések, amiktől a férfiak kissé tartózkodóbbak, habár nem kellene.

Egy wellness központban sok mindent lehet csinálni a fürdőzésen kívül is, s ezek felfedezésére ma már mindkét nemnek ugyanolyan igénye, illetve lehetősége van.

Ha férfi wellnessről van szó, akkor az emberek többségének még mindig elsősorban a szaunázás, illetve a gőzfürdőzés jut az eszébe. Bár kétségtelen, hogy ezek a legnépszerűbbek, de ettől még nem csak ezek a szolgáltatások jöhetnek szóba, ha férfi wellnessről beszélünk. Gondoljunk csak a jó kis izomlazító masszázsokra – például.

De még ez sem az összes…

A férfi wellnessben még ennél is jóval több rejlik. Nézzük csak meg, hogy mi mindenre van lehetősége egy wellness szállóban a férfiaknak addig, amíg párjaik szépülnek valamely kezelés hatására.

Mondjuk pontosan ugyanerre. Egy megfelelően felszerelt wellness központban hatalmas mennyiségű szépészeti szolgáltatás közül választhatnak a teremtés koronái is.
Szerencsére manapság egyre több férfi vállalja be, hogy bizony neki is jár a szépészeti kezelés, ráadásul nincs ebben semmi férfiatlan, sőt! A férfiak bőre is igényli az ápolást, csak kissé másfajta módon vagy eszközökkel, mint a hölgyeknél. Az ő bőrük zsírosabb, illetve vastagabb, így tehát olyan krémekkel, vagy masszázs esetén masszázsolajokkal kell dolgozni, amik illeszkednek a bőrtípusukhoz.

Ne feledkezzünk meg a páros wellnessről sem!

A páros wellnessnek nagy divatja van manapság, ilyenkor egyidejűleg és egy helyen kényeztetik a páros mindkét tagját, például egy jó kis masszázs keretében.

S ha már masszázs, akkor hagyjuk a hagyományosat, ne féljünk kipróbálni újabb fajtákat is, mint például a talp- vagy a thai masszázs. Ezt a hölgyekhez hasonlóan az urak is élvezni fogják.

A váltófürdő, azaz a skót zuhany is tipikus férfi szolgáltatás, hiszen alapból a férfiak jobban bírják a hideg-meleg víz váltakozását. Ennek remek bőrfrissítő hatása van, nem mellesleg javítja a keringést is.

De térjünk vissza kicsit a férfi szépészetre…

A szépen ápolt kezek és lábak ma már minden férfi számára is alapkövetelménynek számítanak. Nem meglepő tehát, hogy a fürdőkben, a hotelekben is egyre több urat látni, ahogy épp szépészeti kezelésen vesz részt. És mindez nem holmi divat, hiszen ma már hozzátartozik az igényességhez az ápolt kéz és láb.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük