Ha wellness hétvégére megyünk, ritkán kérünk teljes ellátást. A legtöbb csomaghoz ugyan jár a reggeli, de az ebédről és a vacsoráról többnyire nekünk kell gondoskodni. De mi alapján választunk éttermet?

Az ebédet legtöbbször a fürdőn, wellness közben megejthetjük. A vacsora miatt viszont már szívesen mozdulnánk ki. Sárváron szerencsés a helyzet, hiszen pizzéria, menüs hely, burgerező, tradicionális étterem és modern gasztronómiát képviselő vendéglátóhely is megtalálható.

A listát itt találod. De azért kedvcsinálónak mutatunk három sárvári éttermet. Pontosabban az ott kínált ételekről készült fotókból posztolunk párat.

A Vadkert Majorban természetközeli környezetben fogyaszthatjuk el a rendelt finomságot. Ha jó az idő, akár kint is leülhetünk. A szálloda saját éttermében például ilyen ételeket is kínálnak. 

thumb.php-5

Ha más típusú környezetre vágynánk, nézzünk el a nemrég nyílt NEO Étterembe. Itt akár ilyen finomságokat is kóstolhatunk. Sőt, többféle tematikus programon is részt vehetünk. Ez az étel például a “3 séf 6 fogás” vacsorán készült.

16195911_1092179947557822_3936052365533349639_n

A harmadik, most kiemelt étterem a Bassiana Hotelhez tartozik. Itt rengeteg újragondolt ételt kóstolhatunk, de a hagyományos ízekről sem kell lemondanunk. Igényes környezetben fogyaszthatunk el a képen lévőhöz hasonló finomságokat. Ami egyébként: bélszíncsíkok tócsnival, saláta ágyon…

13458679_1125804937461640_6086221422809453122_o

Szóval rengeteg jó helyet, burgerezőt, pizzázót és előkelő éttermet találsz Sárváron, de ne felejtsd el, hogy a nagyobb hotelek éttermében is ehetsz egy jót, ha szeretnél. Akár a Park Innben vagy a Spiritben is.

Borítókép: Várkapu Vendéglő

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük