Nagy hidegben különösen jól esik a szaunázás. Ezért, ha a téli wellnesshez keresünk szállást, rendszerint azt is megnézzük, hogy rendelkezik-e saját szaunával a választott hotel. Te is így teszel? Mi most mutatjuk, melyek azok a sárvári szállodák, ahol a pihenés alatt akkor szaunázunk, amikor csak jól esik.

Ilyen a Spirit Hotel, a Danubius Health Spa Resort, a Hotel Bassiana, a Harmónia Termal Hotel és a Hotel Viktóriai is. Ezekben a szállodákban többféle szaunában is lehet lazítani (gőzkabin, infraszauna, bioszauna). De komplett szaunaház várja a vendégeket a Vadkert Majorban is. Ugyanakkor a Park Inn és a VitalMed hotel vendégei a sárvári fürdő szaunavilágát használhatják. A foglaláshoz ugyanis jár ez a szolgáltatás. Vagyis gyakorlatilag itt is van szaunázási lehetőség. És nem is kell a vendégeknek messze menniük a hoteltől, hogy ezt igénybe vegyék. Mindkét említett szállodából fedett folyosón keresztül közelíthetők meg a szaunák.

thumb.php-2

És, ha már tél és melegedés a téma, fontos megemlítenünk, hogy a Spirit Hotelben és a Danubius Hotelben saját termálvizes medencében lehet lazítani. De ne felejtsük el azt se, hogy a fürdőben is több termálvizes medence várja a vendégeket, ami ugyancsak felmelegít ilyenkor, a téli mínuszokban.

Ha lazítanál egy jót, válassz szállást itt!

Ha pedig arra lennél kíváncsi, hogy milyen wellness részleggel rendelkeznek az egyes sárvári hotelek, ezt blogbejegyzésünket Neked ajánljuk.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük