Alig ért véget az október 23-ai hosszú hétvége, máris jön a következő négy napos pihenő. Természetesen Sárváron ez a vendégforgalomban is meglátszik. Gyakorlatilag mindkét időszakban telt házzal üzemelnek a szállodák.

Míg az előbbi hétvégén a belföldi vendégek töltötték meg a hoteleket, addig mindenszentek idején jobbára külföldiek érkeznek hozzánk. Ez persze nem különösebben meglepő, hiszen október 23-a a mi nemzeti ünnepünk, így más országokban ez nem eredményezett hosszú hétvégét. Szemben a mindenszentekkel, illetve a halottak napjával. Ez utóbbi hétvégére a környező országok némelyikében is nagyon készülnek, sokaknál most lesz az őszi szünet, és ahogy nálunk, ott is sokan indulnak wellness-szelni. Akik közül szerencsére egyre többen választják úticélul Sárvárt. Persze a hazaiak körében is keresett a fürdőváros, ezzel együtt a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő.

A Szállás.hu készített egy összesítést nemrég, amiből kiderült, hogy Sárvár az október 23-ai hétvége belföldi utazási célpontjai közül bekerült a TOP tízbe.

És hogy mi az, ami miatt egyre több belföldi vendég választja Sárvárt, ha wellness-szelni indulna?

A hotelek kínálata egyértelműen vonzó. Különösen nagy előnyt jelent, hogy található a fürdővárosban luxus szálloda, van saját gyógyvizes medencével rendelkező, inkább az idősödő vendégeknek vonzó gyógyszálloda, ez a Danubius Hotel. Aztán ott van a fürdővel közvetlenül átjárható, kifejezetten a családosok igényeit kiszolgáló Park Inn. De meg kell említenünk, hogy található Sárváron természetközeli szállás, és ott vannak a kisebb wellness hotelek is, meg persze a minőségi szolgáltatást kínáló, a fürdőhöz közeli modern apartmanok is. Persze látványosságban és programokban sincs hiány Sárváron. A legnépszerű attrakció természetesen a fürdő, de ott a Nádasdy-vár és az abban működő múzeum, van egy gyönyörű arborétumunk, ami a nordic walkingosok nagy kedvence. Továbbá lehet bérelni elektromos meghajtású kerékpárt a Tourinform Irodában, amivel akár a város tematikus útvonalai is bejárhatók, de a csónakázó tóhoz is bátran elkerekezhetünk ezekkel. Vonzó ugyanakkor a kalandpark és a kirándulóerdő, meg a számos minőségi étterem, amikben szintén élmény eltölteni pár órát.

Hogy látod? Szívesen jönnél Sárvárra például egy év végi kikapcsolódásra? Ha a válasz igen, a szállásokat itt tudod böngészni.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük