Ha nyaralni megyünk, az sem mindegy, hogy milyen helyen étkezhetünk. Ezer éves fák lombjai alatt, vagy egy modern vendéglátóhely teraszán? Esetleg egy természetközeli szállás éttermében, vagy egy luxus hotel üvegborítású, fák által körülölelt télikertjében? Sárváron ezen a téren is nagy a választék.

Az arborétum közvetlen szomszédságában például két hotel is található. A Danubius hotel és a Basssiana is nagyon hangulatos terasszal rendelkezik.  Aztán ott van a Vadkert Major. Itt akár a vadászház teraszán is lehet étkezni. Sőt, itt nem csak a hangulat természetközeli, hanem az ételek is azok. Ahogy azt az odalukon is írják:

“A magyar konyha remekei mellett saját vadászterületeinken elejtett legjobb minőségű vadak kerülnek vendégeink asztalára. A házi lekvárt, házi szörpöt mi magunk készítjük a környék legzamatosabb gyümölcseiből. A saját kertünkből frissen szedett illatos fűszerekkel alkotjuk meg ételeink ízharmóniáját.”

Jól hangzik.

Kicsit másabb stílus, de meglehetősen vonzó a Park Inn megújult étterme is. A fürdőtől pár lépésre lévő vendéglátóhely és az ahhoz tartozó terasz – meg persze az ételek – biztosan élménnyé teszik az itteni étkezést.

Végül ne feledkezzünk meg Spirit Hotel luxus étterméről sem (borítóképen)! Itt akár egy télikerthez hasonló, természetközeli, fák között lévő fedett teraszon is kóstolhatunk extra ételeket.  

Ha szívesen étkeznél valamelyik bemutatott helyszínen, szállás foglalására az adott hotel honlapján lesz lehetőséged. Kattints a kiemelt nevekre!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük