Romantikus wellness hétvégére készülsz? De olyan szállást néztél ki, ahol nincs saját wellness részleg? Nem kell lemondanod a kényeztetésről.

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő csomagajánlatait nézegetve bukkantunk rá egy olyan wellness ajánlatra, ami talán szimpatikus lehet a páros wellness hétvégére indulóknak. Főként azért, mert négy fürdőbelépő van benne. Ezen felül két masszázs is szerepel a csomagban. Egészen pontosan egy vitalizáló aromamasszázs vagy mézes masszázs és egy sportmasszázs vagy gyógymasszázs. Hogy melyiket választjátok, azt Ti döntitek el. Mindenesetre egy hétvégi sárvári kiruccanáskor remek lehet ez a csomag. Válasszatok mondjuk egy kényelmes szállást valamelyik apartmanban, és töltsetek el két napot a fürdőben. Garantált a feltöltődés.

Az árak pedig így néznek ki: a wellness páros napok csomag 17 ezer 700 forintba kerül. Ha önállóan kéred az említett szolgáltatásokat, akkor egy masszázsért legalább 3 ezer 800 forintot kell fizetni, míg a belépő 3 ezer 200 forint. Ha ezeket két napra nézzük, azaz négy belépőt és két masszázst, akkor 20 ezer 400 forintot kellene fizetnünk. A különbség csaknem 4 ezer forint. Látható, mennyit tudunk spórolni egy okos választással. A megtakarított összegből pedig akár a szállásunk költségének nagy része ki is jön – egy éjszakára. Mutatjuk az apartman kínálatot.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük