A páros wellness mindig jó, de Valentin-napon különösen. Igaz, a szerelmesek napja 2018-ban szerdára esik, de szerintünk a párunkkal közös program az ünnep előtti és utáni hétvégére is nyugodtan szervezhető.

Legyen az mondjuk egy közös fürdőzés. Akár egy egy napos sárvári kiruccanás, amikor kicsit szaunázunk vagy kipróbálunk különféle páros wellness szolgáltatásokat. Ezeket a lehetőségeket egyébként a fürdő honlapján külön menüpontba gyűjtötték. Ha kíváncsi lennél ezekre, ide kattints. 

De ami még ennél is extrább meglepetés lehet a párunknak, az pedig egy pár napos romantikus wellness. Ilyet Sárváron a Bassiana Hotel és a Spirit Hotel oldalán is találtunk. Előbbinél “Romantikus wellness” a csomag neve, ami két éjszakás szállást, korlátlan wellnesst és arborétumi belépőt tartalmaz. Az ellátás félpanziós. Mindennek az ára egy főnek 24 ezer forint. Ha több részletre is kíváncsi lennél, ide kattints. 

A Spirit Hotel Valentin-napi ajánlata ennél valamivel drágább. Itt az árak 41 ezer 300 forinttól indulnak egy fő részére egy éjszakára. Viszont itt tényleg garantált a romantika. Az eper és a pezsgő bekészítése ugyanis része a csomagnak. Ahogy a korlátlan wellness és a félpanziós ellátás is. Az ajánlat február 8-ától február 18-áig érvényes. Ha megnéznéd, mit tartalmaz még a “Valentin-napi álom” csomag, ide klikkelj.

Fotó: Spirit Hotel

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük