Mi minden található egy wellness szálloda szaunavilágában, és milyen szolgáltatásokkal várja manapság egy gyógyfürdő a szaunázókat? Ezeknek próbáltunk utánajárni. Megnéztük, Sárváron mi a helyzet ezen a téren. 

A sárvári Ensana szállodában, azaz a Thermal Sárvár Health Spa Hotelben található finn szauna, gőzfürdő, infraszauna, aromaterápiás kabin, szolárium és pihenőhelyiség is. Amiket természetesen több beltéri és télen, nyáron is üzemelő szabadtéri termálmedence egészít ki. Szóval aki itt száll meg, annak minden feltétel adott a teljes feltöltődéshez.

Hasonlóan a Spirit Hotelben. Itt ugyancsak található szaunavilág – mondjuk ez valószínűleg nem volt kérdés senki számára. 

A Spiritben ugyancsak van finn szauna, infraszauna, aromakabin, gőzkabin és egy meglehetősen exkluzív pihenőtér is. Ami viszont plusz, hogy a luxus szálloda szaunavilágában helyett kapott még bioszauna, jégkamra, lakónium, stollen szauna és rózsa szauna is.

Mivel várja a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő a szaunázókat?

Rendszeres szauna szeánszokkal. Erről részletek itt. Ami pedig a kínálatot illeti, a fürdő szaunavilágában vannak finn szaunák, kevésbé forró szoft szaunák, továbbá gőzfürdő, illetve aromakabinok is. De a szaunavilágban helyet kapott még egy Kneipp-medence és egy meglehetősen hangulatos pihenőtér is.

A fürdő szaunavilágát két szálloda vendégei is korlátlanul használhatják…

Mivel a Park Inn-ből és a VitalMed-ből közvetlen az átjárás a fürdőbe, így az itt megszálló vendégeknek nem csak a medencék, hanem a szaunavilág használata is korlátlanul lehetséges. Vagyis ezt a két sárvári szállodát is nyugodtan sorolhatjuk a szaunavilággal rendelkező wellness hotelek közé. 

Meg a Hotel Bassiana-t, a Harmonia Hotelt, a Viktoria Hotelt és a Vadkert Majort is. Annak ellenére ugyanis, hogy ezek kis, illetve közepes méretű szállodák, többféle szauna kabinnal is rendelkeznek. Vagyis, amennyiben ezeknek a hoteleknek a valamelyikét választod, amikor Sárvárra jössz, a helyben történő szaunázás élményéről nem kell lemondanod. Többet tudnál meg? Klikk ide!

Ha pedig a nagyobb szállodák szaunavilágát térképeznéd fel, az alábbi linkeket ajánljuk a figyelmedbe.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük