A wellnessre épülő romantikus programok jók, de manapság egy páros nyaralás alkalmával plusz élményekre is szükség van – ebben a többség talán egyetért velünk. Ahogy abban is: már egy pár napos kikapcsolódás is alkalmas lehet arra, hogy a párunkkal együtt átéljük az izgalom, a szerelem és a felfedezés élményét egyaránt. Csak jól kell megválasztani a programokat és a helyszínt. Segítünk!

A romantikus programok legnépszerűbb eleme a wellness – ehhez nem fér kétség. A közös pezsgőfürdőzés és mondjuk egy páros masszázs már önmagában szuper dolog. Ki ne szeretné? De ez nem minden. A romantika fokozható mondjuk egy csónakázással vagy egy kellemes vacsorával. De egy jó kis sütizés vagy egy borospince meglátogatása is óriási élmény lehet a szerelmeseknek is. Ahogy egy arborétumi séta vagy lovaglás szintén lehet életre szóló élmény.

De a romantikán túl érdemes ilyenkor az izgalmakat is átélni. A páros pihenés során – ha tehetjük – menjünk el például kalandparkba. Tó fölött húzódó több méter magasan lévő drótkötélpálya, 10 méter magas mászófal, íjászat – nem lenne jó a pároddal együtt kipróbálni ezeket?

Felfedezés. A romantikus programok során jó, ha felfedezzük a környezetünket is. Mondjuk kerékpárra pattanunk és úgy járjuk be a település nevezetességeit. Vagy nordic walking botot ragadva nézzük meg, milyen zöld élményekkel gazdagodhatunk.

Szerintünk a páros nyaralásba bőven belefér egy kis kultúra is. Vegyük sorra például a helyi múzeumok programjait.

Tipp! Ha jó az idő, menjetek el együtt egy jó kis piknikezésre.

A romantikus vacsora szerintünk „kötelező”. Térképezzük fel a környék éttermeit. A legjobb, ha erre valamilyen netes alkalmazást keresünk, ahol jól össze tudjuk hasonlítani az árakat és a kínálatot.

Még egy nagyon fontos dolog – ha nem a legfontosabb. Jól válassz szállást! A romantikus programok könnyen elronthatók azzal, ha nem megfelelően kényelmes a szoba, vagy nem elég biztonságos a hotel, az apartman. Senki sem szeretne rosszul aludni vagy a pihenés ideje alatt azon gondolkodni, hogy minden rendben lesz-e a holmikkal. Ezért erre ne sajnáld az időt, válassz megbízható helyről! Kutasd fel a számodra legjobb szállást! Segítünk ebben!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük