Ha nem csak pihenni, jókat enni, vízben lazulni jönnél Sárvárra, akkor ezek a csomagok tetszeni fognak. Összegyűjtöttünk három olyan ajánlatot, ami kimondottan az egészségmegőrzést helyezi a középpontba. Ráadásul ezek a hotelek nem mindennapi környezetben fogadják a vendégeket.

A Danubius Health Spa Resort Sárvár egyebek mellett diétázós pihenést, lugosító kúrával egybekötött lazítást és léböjtkúrát tartalmazó csomagokat is kínál. De természetesen megtalálható az ajánlatok között a hagyományos fürdőkúra is. A szállodához egyébként saját medence tartozik. A kinti rész pedig festői környezetben, az arborétum fái alatt található. 

szállás Sárvár - Danubius Hotel

A Spirit Hotel ugyancsak kínál egészségmegőrző kúrákat tartalmazó csomagokat. A méregtelenítő és vitalizáló csomagok mellett olyat is találunk itt, ami a testsúlycsökkentést és az alakformálást helyezi a középpontba. A Spirit szakértői szerint egyébként a bio wellness lesz az idei év slágere. Erről korábban írtunk, ha kíváncsi vagy, itt elolvashatod, miről van szó. A Spirit pedig minden téren luxust kínál.

 
Spirit Hotel Sárvár

A Hotel Basiana nagyon igényes belsővel rendelkezik, ugyancsak van itt kinti medence, és gyakorlatilag ez a hotel is az arborétumban található. Itt egyebek mellett olyan csomagot is kínálnak, ami egy hidegterápiát is tartalmaz.

Bassiana-Sárvár-Szállás-Sza

Erről a “fagyasztós” programról érdemes tudni, hogy az ízületeknek és az izmok regenerálódásában sokat segít. De fogyaszt is, és talán nem túlzás azt állítani, hogy kicsit mintha újraindítana. Ja, és a tapasztalatok szerint olyan ízületi problémákon is képes segíteni, amin más terápiák nem vagy csak nehezen. Erről részletek itt.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük