Kalandoztunk egy kicsit a helyi szállodák weboldalain, és találtunk egy-két egészen kedvező ajánlatot. Azonnal mutatjuk a kedvezményes lehetőségeket.

Az első a Vadkert Majoré, itt nyári wellnesst és kedvezményes hétköznapi nyaralást is kínálnak akciósan. A csomagok elég extrának tűnnek, még kedvezményes masszázst, jacuzzi használatot és ingyenes kerékpárkölcsönzési lehetőséget is kínálnak. De van olyan kedvezményes csomagjuk is, ami futószáras lovaglásra kínál alkalmat, és még fürdőbelépőt is tartalmaz.

húsvét szállás Sárvár

Vadkert Major

A VitalMed 10 százalék kedvezményt kínál a júniusi hétköznapokra. Ez mondjuk már eléggé last minute, mégis érdemes lehet elgondolkodni rajta, mert a csomag megvásárlója lehetőséget kap arra, hogy korlátlanul fürdőzzön a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. És itt nem csak a medencéket használhatja ingyen, hanem korlátlanul szaunázhat és még a fitnesz teremben is mozoghat, ha azt szeretné. A szállodához és a fürdőhöz tartozik egy kemping is, ahol szintén kínálnak akciókat. Ezekről részletek itt.

A Park Inn Sárvár egy úgynevezett nyári vakációs csomagot kínál. Mivel ez a hotel családbarát szálloda, gyermekeseknek érdemes megfontolni az itteni lehetőségeket. Egyebek mellett azért is, mert a szálloda egy folyosóval van összekapcsolva a fürdővel, így a gyermekeknek is igencsak nagy élményt kínáló strandrészre, élményfürdőbe akár fürdőruhában is átsétálhatunk. És ez a lehetőség a csomaghoz jár. Amiről részletek itt.

És a plusz egy lehetőség. Ez pedig a Danubius Hotels sárvári szállodájának az akciós kínálata. Itt annyi akciós wellness csomag érhető el, hogy nem igazán tudjuk felsorolni. Ezért jobbnak láttuk, hogy az akár 25 százalékos kedvezményt is kínáló lehetőségek linkjét mutatjuk meg inkább, hogy magad böngészhess a részletek között. Érdemes.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük