Érdemes sietni, szabad szoba ugyanis már alig van a május eleji hosszú hétvégére. Így akik jó helyen töltenének el egy tavaszi wellness hétvégét, igyekezzenek a foglalással. Mutatjuk, nagyjából mennyit kell most szánni egy ünnepi kikapcsolódásra.

Körbejártunk néhány sárvári hotelt. Megnéztünk, milyen ajánlatokat kínálnak a májusi hosszú hétvégére – két vendégnek. Főként az árra koncentráltunk. A Spirit Hotelben 170 ezer 200 forintba kerül egy prémium, félpanziós kikapcsolódás ebben az időszakban. A Bassiana Hotel & Étterem **** ajánlata ennél kedvezőbb. A szállás.hu gyűjtése szerint 34 ezer forintba kerül két személynek két éjszaka reggelivel. A Spiritben és itt is természetesen saját wellness részlegben lazíthatunk.

A sárvári fürdőhöz tartozó, szintén négy csillagos VitalMed Hotelben egy standard kétágyas szoba két vendégnek 78 ezer 120 forintba kerül. Az ide érkezők ingyenesen használhatják a fürdőkomplexum valamennyi medencéjét és a szaunavilágot is. És reggeli is szerepel a csomagban.

Egy sárvári apartmanházat is megnézünk. A Levendula Apartmanház 23 ezer 964 forintért kínálja a szállást a májusi hosszú hétvégére (két éjszakára).

Választék tehát van bőven. Viszont a foglalással érdemes sietni. Számos kisebb szállásadónál ugyanis máris teltház van a májusi hosszú hétvégére és a szállodák nagy részénél is a szobáknak több mint a fele elkelt. Tudj meg többet a szállásokról itt!

Fotók: Bassiana Hotel & Étterem ****

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük