A SZÉP-kártya a strandbelépő és a fürdőbelépő mellett szauna, gyógykezelés és wellness kényeztetés vásárlására is használható. Sokan a belföldi nyaralás szállásaiért is így fizetnek. Nézzük meg, mire használható még a SZÉP-kártya.

A SZÉP-kártya a strandbelépő mellett különféle wellness- és gyógykezelések vásárlására is használható, továbbá a fürdő más kényeztető szolgáltatásaiért is fizethetünk vele. Így például szaunázásért vagy masszázsért, esetleg egyes medical wellness kezelésekért. De mielőtt egyből indulnánk, azért azt érdemes tudni, hogy ez utóbbi szolgáltatások csak a szabadidő alszámláról finanszírozhatóak, míg a fürdőbelépőért, strandbelépőért a SZÉP-kártya szállás, vendéglátás és szabadidő „zsebéből” is fizethetünk.

A SZÉP kártya azonban nem csak a fürdőzéskor használható, a szállásért is fizethetünk vele, sőt 2015-től a hotelek egyéb szolgáltatásait is fedezhetjük a kártyán lévő összegből. A legtöbb belföldi hotel, apartman és magánszállásadó elfogadja a kártyát. Így a munkáltatótól kapott béren kívüli juttatást igencsak kellemes dolgokra költhetjük.

Azért is mondjuk ezt, mert a nyaralás, a wellness hétvége alatt még az éttermekben is fizethetünk SZÉP-kártyával. Így gyakorlatilag egy egész hosszú hétvége finanszírozható abból az összegből, amit egy munkavállaló kap a SZÉP-kártyájára.

Vagy több is. Ha a teljes adható összeget fizeti a munkáltatónk, akkor nagyjából havonta 25 ezer forintot kapunk. Ez pedig éves szinten csaknem 300 ezer forint.

És ez még fokozható, mert a neten találunk olyan oldalakat, ahol kedvezményt adnak akkor, ha SZÉP-kártyával fizetünk a szállásért…

Mindenesetre ha SZÉP-kártyával rendelkezel, ne szalaszd el a jó lehetőségeket. Használd akár fürdőbelépő, strandbelépő vásárlásra, foglalj vele szállást, vagy egyél a wellness hétvége alatt egy jót valamelyik helyi étteremben. Mi segítünk a szállás és az étterem kiválasztásában is. Klikk!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük