Kedvező áron, 40-50 ezer forintért kínálnak 2021-es hétvégi kikapcsolódást a belföldi szállodák. A legtöbb hotel akciós utalvánnyal próbálja bebiztosítani a jövő évet. Minderről a Magyar Nemzet ír.

A lap körképe szerint az aktuális választékban a kevésbé ismert és a nevesebb, várólistás hotelek is az átlagos áraikhoz képest 20-40 százalékkal adják most olcsóbban a többnapos kuponos pihenési lehetőségeket. 

Érdemes ránézni a szállásadók weboldalaira

Látszik, hogy közeleg a karácsony: az internetes oldalakon is sok a hirdetés, de például e-mailben naponta két-három akciós listát küldenek a kedvezménygyűjtő oldalak. Viszont aki ráér, érdemes közvetlenül a szállodák weboldalain is körülnéznie a jutalék nélküli, biztosan nem tömeges lehetőségek miatt.

A nagyrészt hasonló színvonalú, alapszolgáltatásokat biztosító utalványok jellemzően két személyre szólnak, és kétnapos, félpanziós ellátást kínálnak a magyarok által különösen kedvelt wellness hétvégék részeként. A legtöbb ajánlat lényegében fapados:

a vírusos időkben tiltott wellnessrészleg használat mellett köntös- és papucshasználatot, parkolási lehetőséget, illetve üdvözlőital, tea, kávé bekészítését kínálják az előre megváltott kupon fejében, egyéb pluszszolgáltatás nincs a néhány tízezres csomagokban.

Az árak miatt viszont érdemes elgondolkodni akár a már bejáratott szálláshely akciós ajánlatán, mert a vírusprés után azzal is számolni kell, hogy a bezárás alatt kínált kedvezmények nélkül eleve drágábban lesznek elérhetők a szállodai férőhelyek – írja a lap.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük