Az, hogy a nyaralás maximális élményéért nem kell kimozdulni a szállodából a vakáció alatt, most sokaknak vonzó lehet. Az all inclusive ellátás és a korlátlan strandolási lehetősége az idén felértékelődött. Az utazók igényeit felmérve legalábbis az látszik: ha nem muszáj, nem hagyják el a szálloda környezetét. Az idén valószínűleg sokkal koncentráltabb lesz az élménygyűjtés. Egy helyen szeretnénk mindent. Köztük gasztronómiai és vizes élményeket. Meg persze maximális kényelmet. Akkor különösen, ha a gyerekekkel indulunk útnak.

Ha neked is hasonló igényeid és terveid vannak a nyárra, egyértelmű, hogy Sárváron melyik szállodát kell választanod.

A Park Inn Sárvár Resor & Spa a felsoroltak mindegyikét kínálja. Mivel a fürdővel közvetlenül átjárható, így a csomag része a korlátlan strandolás lehetősége. Illetve ebben a hotelben az all inclusive ellátás is alapból jár a vendégeknek. Ami egyebek mellett korlátlan italfogyasztást és napi ötszöri étkezést jelent. Ez utóbbi reggelit, brunch-ot, ebédet, délutáni snack-et és vacsorát tartalmaz. A korlátlan italfogyasztásban pedig az üdítők mellett a csapolt sör és borfogyasztás is benne van.

Ami pedig a családbarát szolgáltatásokat illeti: a Park Inn köztudottan a gyermekesek szállodája. Vagyis itt minden szolgáltatás úgy lett kialakítva, hogy az a kisgyerekkel érkezők kényelmét (is) szolgálja. 

A szállodában egyébként a 6 évnél fiatalabb gyerekeknek kedvezményes a szállás és az ellátás díja. Lehetőség van babaágy elhelyezésére, szükség esetén babakádat, bilit, fellépőt és WC-szűkítőt is rendelkezésre bocsátanak. Az étteremben adott a gyermekmenü választásának a lehetősége, kérhető etetőszék, de van játszószoba és játszó egység, ahol sok más mellett Xbox-szal és léghokival is játszhatnak a kicsik. 

Szóval szerintünk nem kérdés: ha olyan szállást keresel, ahol helyben adott minden az élményteli családi vakációhoz, Sárváron a Park Inn-t kell választanod.

Amennyiben így tennél, a hotel csomagajánlatait itt éred el.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük