Mi nagyon bízunk abban, hogy nyárra normalizálódik a koronavírus-járvánnyal összefüggő helyzet. És azt is reméljük, hogy a nyaralási szezonra már az utazási kedv is visszatér. Mindez persze csak vágy, egyelőre annyi biztos, hogy a sárvári szállodák és a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő készen állnak az újranyitásra. 

Ahogy azt a szolgáltatók közösségi felületein is látni, az élet sehol nem állt meg. A fürdő nyereményjátékot és utalvány vásárlással összefüggő akciót is hirdetett. Míg a Park Inn, a fürdővel közvetlenül átjárható négycsillagos szálloda az élmények elszalasztása, azaz a lemondás helyett az átfoglalásra biztat. Mindezek mellett az otthonlét könnyebbé tételéhez is adnak tippeket a Facebook oldalukon.

A Spirit Hotel online felületein sem állt meg az élet. Náluk is lehet böngészni otthon is kipróbálható wellness tippeket. Illetve az élmények felidézését is segítik néhány posttal. Van olyan aktivitás, ahol a vendégeiket kérik arra, hogy osszanak meg saját, a Spirit Hotelben készült fotókat. Érdemes ezeket a képeket átböngészni.

Sárvár harmadik nagy szállodája, a Thermál Sárvár Facebook oldalán recepteket ajánl a szálloda séfje. De pár fotó erejéig a virágba borult, zöldellő arborétumot is megmutatják. A hotel ugyanis a park közvetlen szomszédságában található, a kültéri medencék is gyakorlatilag az óriási fák árnyékában vannak. 

A szállodák és a fürdők tehát továbbra is aktívak, és amellett, hogy most még az otthonmaradásra biztatnak, az újranyitásra már felkészültek.

Készülj fel te is! Tervezd meg már most a sárvári nyaralásodat. Böngéssz akár szolgáltatók közösségi oldalain és válassz szimpatikus szállást már most. Ehhez egy kis segítség itt. LINK

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük