Ha nyaralni megyünk, nagyon sokat számít, hogy mennyibe kerül a szállásunk. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy ezzel ne törődjenek. Gyakran ezért az úti cél kiválasztásakor az a döntő, hogy az általunk meghatározott pénzügyi kerethez képest mennyibe kerül a szállás. Mi most segítségként megnéztük, hogy a sárvári szállásadók mit kínálnak az árak vonatkozásában. Ehhez pedig a Trivago két ágyas szobákra vonatkozó adatait vettük alapul.

Ebből kiderült, hogy ha Sárvárra jönnél, nem is kell nagyon a zsebedbe nyúlni. Három csillagos szállodában, két ágyas szobában már 17-18 ezer forintért is megszállhatunk. Panzióban vagy apartmanban pedig már 10 ezer forint alatti áron is találunk szállást. A legolcsóbb szállás a Trivago szerint Sárváron 7 ezer 823 forintba kerül. Ez egy panzió. A legolcsóbb két ágyas hotelszoba egy éjszakára pedig 12-13 ezer forintba kerül. A szállodák két ágyas, egy éjszakás átlagára pedig nagyjából 16-20 ezer forint közötti áron alakul. A kicsit extrább környezetért természetesen azért többet kell fizetni. Az ismertebb hotelekben 25 ezer forint alatt nincs két ágyas szoba. A legdrágább szállás éjszakánként ugyanebben az összevetésben 87 ezer 600 forintba kerül.

A rövid összesítésből az látszik, Sárváron van bőven választási lehetőség. Az olcsó szálláshelyektől kezdve a luxusig minden megtalálható. Érdemes tehát körbenézni, de mielőtt az ár alapján döntenél, azért nézd meg, hogy melyik szobához milyen plusz szolgáltatások járnak. Ugyanis van, amelyikhez még napi fürdőbelépőt is kapsz. Egy másikhoz pedig még reggeli se jár. A Trivago szállásai itt, a Sarvar.hu kínálata pedig itt található. Jó böngészést!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük