Ha azt mondjuk, utazni mindenki szeret, valószínűleg nem tévedünk vele nagyot. Na de ki az, aki ugyanígy oda lenne az utazást megelőző csomagolásért is? Ha megkérdeznénk, akkor erre azért már jóval kevesebb kéz lendülne a magasba.

Az „ugye semmit sem felejtünk otthon”-érzés miatt sokan abba a hibába esünk, hogy jóval több dolog kerül a bőröndünkbe, mint amire esetlegesen abban a néhány napban szükségünk van.

Az alábbi praktikus ötletekkel segítünk neked, hogy a következő utazáskor már csak azt vidd magaddal, amire valóban szükséged lesz.

A ruházatot tekintve egy wellness hétvége során az egyik legfontosabb a fürdőruha kérdése. Ebből a ruhadarabból érdemes akár többet is magunkkal vinni. Úszáshoz kényelmes úszódresszt pakoljunk, míg a medencékben való ejtőzéshez felvehetjük a kedvenc bikininket is. Ebből nem árt, ha van váltás is, hogy ne kelljen nedveset felvenni, ha nem száradna olyan gyorsan. De az úszószemüveg és a gumipapucs se maradjon otthon.  

Egy wellness hotelben számos, különféle testmozgásra is lehetőségünk van. Például egy jó kis edzőtermi mozgáshoz, aerobik-, vagy egy stresszoldó jóga órához ne feledj otthon legalább egy garnitúra sportruházatot, és az edzőcipőt se.

De egy lazább szabadidőruhát is tegyél be, ha sétálni lenne kedved néhány órára a szabadban.

Az esti vacsorákhoz pedig jól fog jönni pár kedvenc, elegánsabb, egymással jól kombinálható darab.

Ha wellness hétvége, akkor a ruházaton felül a testápolásról se feledkezzünk el. Az uszoda, és az egyéb medencék vize igencsak kiszáríthatják a bőrünket, így ne maradjon otthon egy tápláló tusfürdő és testápoló sem. Napsütés esetén pedig a megfelelő UV védelemről is gondoskodjunk.

Igaz, hogy napközben, a különböző vizes- és egyéb programok miatt a smink használata nem javasolt, de az esti vacsorához egy visszafogott smink biztosan jól fog esni. És persze az arctisztító tonikot se maradjon otthon, ahogyan az izzadásgátló dezodort sem. Utóbbi esetben arra figyelj, hogy mindenképp alkohol nélkülit válassz.

Ha ezek mind nálad lesznek, biztosan semmi sem ér majd felkészületlenül a wellness hétvége során.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük