Egy wellness hétvége akár teljesen mobil mentesen is kibírható. Még az igazán elfoglalt emberek számára is. Talán nekik sem túl nagy áldozat ez. Főleg, ha üzleti alapon nézzük a dolgot: a befektetéshez képest egészen nagy eredmény várható attól, ha a kikapcsolódás alkalmával mellőzzük a mobilt. 

Pár nap digitális detox után mintha újraindítottuk volna az agyunkat. Mivel a vegetatív idegrendszer pihen, az újbóli munkába álláskor sokkal hatékonyabbak, frissebbek leszünk. Vagyis tévhít az, ha úgy gondoljuk, hogy a nyaralás alatti munka segít előbbre jutni a feladatokkal. Hosszú távon biztosan nem. De rövid távon is eredményesebb az, ha kikapcsolunk egy időre, és újult erővel folytatjuk a munkát a wellness hétvége után.

Persze nem csak a “reset” az egyetlen ok, ami miatt érdemes mellőzni a mobilt a vakáció alatt.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a mobiltelefon és a közösségi média által uralt világban elfelejtünk kommunikálni. Legalábbis a személyes kommunikáció nem igazán megy mindenkinek. Ami egyebek mellett abban is megnyilvánul, hogy adott időn túl képtelenek vagyunk figyelni a másik szavaira. Furcsa, de ezt manapság már újra gyakorolni kell. Sajnos családon belül is.

Ugyanakkor ha nem a mobillal vagy elfoglalva, át tudod élni az “itt és most élményeket”. Nem mellesleg a családdal és a pároddal is minőségi időt töltesz. Hiszen a figyelmed csak az övék. Így még nagyobb élmény lesz a nyaralás, az élményekből pedig emlékek lesznek. Ami azért senkinek sem jön rosszul…

És azt se feledjük: ha nincs mobil, mérséklődik a stressz. Egyszerűen fogalmazva: ha nem tudunk valamiről, nem is idegeskedünk rajta. Szóval a pihenés alatt nincs szükség arra, hogy mindenféle stresszes üzenetet olvass és azon járjon az agyad, mit hogyan kell majd megoldanod. Inkább ne is tudj azokról. Megvárnak. 

A szabadság csak a tiéd!

Nyugtasson az a tudat, hogy kipihenten sokkal kreatívabbak vagyunk a problémamegoldásban is. Szóval a wellness után biztosan ebben is hatékonyabb leszel. Tehát kár lenne a pihenésre szánt időt idegeskedésre áldozni…

Hogy döntöttél? A legközelebbi wellness alatt te is többet mellőzöd a mobilt? Tegyél így! Szerintünk nem fogod megbánni.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!