Virtuális kiállítás nyílt a sárvári tourinform irodában. Így, a betérő érdeklődők akár itt is megcsodálhatják a helyi művészek alkotásait. Méghozzá digitális formában, a falra kihelyezett tableteken keresztül. És van is ki megnézze ezeket az alkotásokat, ugyanis a folyamatosan bővülő szolgáltatási körnek köszönhetően egyre többen érkeznek a tourinform iroda információs terébe.

Sokan érdeklődnek a programokról, jönnek kerékpárt kölcsönözni, és a városban, illetve annak környéken elérhető szolgáltatásokról is napról napra többen tájékozódnak.

A betérő vendégek ezentúl még kellemesebb környezetben tölthetik itt el az időt, ugyanis a fogadótér megújult és az ingyenes wifi használat is lehetővé vált.

A virtuális kiállítás egyébként a napokban nyílt meg, amikor is Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Elmondta: a sok-sok fejlesztésük, online és offline kampányuk mellett most egy újabb projektet is sikerült megvalósítaniuk. Egy virtuális kiállítás keretében, négy tableten helyi művészek képeit tekintheti meg a közönség.

A tárlatot Kondora István polgármester nyitotta meg, aki kiemelte, hogy a fotók által életünk, a város élete része lett a virtuális térnek. “Legyen szebb a világunk, az életünk és a kis közösségünk ezek által a fotók által is!” – zárta megnyitóját a polgármester.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük