Fürdőbelépő Sárváron több szálloda szobáihoz is jár. Gyakran ezt a csomagárba beépítik, így gyakorlatilag nekünk ez nem is kerül plusz költségbe.

Egy családi napi fürdőbelépő Sárváron jelenleg 7 ezer 900 forintba kerül. De ha olyan szobát foglalunk, amihez járnak a jegyek, ezt az összeget megspórolhatjuk vagy legalább lefaraghatjuk. A fürdőhöz tartozó szálloda, a VitalMed Hotel Sárvár és a kemping természetesen kínál a szobák mellé fürdőbelépőt. De közvetlenül a fürdőhöz kapcsolódó Park Inn-ben is hasonlóan jó ajánlatokat találunk. Az oldaluk alapján igénybe vehetők itt is olyan csomagok, amiben a szobák mellé napi fürdőbelépő jár.

De ahogy láttuk, a Hotel Viktória is kínál hasonló kedvezményt. Itt ugyancsak van olyan csomag, amihez fürdőbelépő jár. Találtunk apartmant is – például a Zafír Apartmant -, ahol szintén működik ez a plusz szolgáltatás. Ahogy láttuk: a legtöbb helyen legalább egy napra szóló fürdőbelépőt kínálnak a családnak.

Van azonban olyan szálloda is, ahol rendkívül fejlett wellnessrészleget találunk. Itt adott, hogy a vizes lazító programok miatt nem kell a hotelből kimozdulni. Ezért nem is igazán válik szükségessé az, hogy a szobák mellé a sárvári fürdőbe szóló jegyet is adjanak.

Összegezve: ahol van saját wellness, ott ritkán adnak fürdőbelépőt. Más szállodákban viszont legalább egy napos jegy jár.

Amit érdemes még tudni, hogy a szállás keresgélésekor nézzük meg a csomgdíjakat, akciókat. Rendszerint itt találjuk a szobákhoz tartozó fürdőbelépős ajánlatokat. De mivel mi nem tudtunk felsorolni minden olyan sárvári szállást, ahol fürdőbelépő jár a szobák mellé, ezért ha szobát, apartmant keresel, mindenképpen nézz rá a Sárvár.hu szállásgyűjtő oldalára, hátha találsz még a felsoroltaknál is vonzóbb ajánlatot.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük