Csak pár dologra kell figyelni.

Magyarországon szinte minden wellness intézményben szívesen látják a kicsiket, de ha új helyre megyünk, nem árt azért megnézni a konkrét szabályzatot. Már csak azért is, mert sokszor kellemesen is csalódhatunk. Hiszen az is lehet, hogy egy fürdő sokkal többet kínál a gyermekeknek, illetve a szüleiknek, mint azt mi gondolnánk. Sárvár esetében például sokan nem is gondolják, hogy külön játszóház is van a fürdőn belül. Valamint azt, hogy itt képzett óvónők vigyáznak díjmentesen a kicsikre, amíg a szülők mondjuk szaunáznak vagy masszázson vesznek részt.

Ezek mellett érdemes tisztában lenni azzal, hogy a kicsiknek nem ajánlott a gyógyvíz. Szóval, ha gyermekekkel megyünk fürdőzni, olyan fürdőt ne válasszunk, ahol kizárólag gyógyvizes medence található.

Fontos, hogy felkészítsük a gyermekünket arra, mit szabad és mit nem a fürdőben. Sokan hibáznak azzal, ha egy termálfürdő relax részlegén engedik a gyermeküknek a pancsolást. A pihenni vágyók ezt általában nehezen tolerálják. Vagyis ha kicsikkel indulunk, olyan fürdőt keressünk, ahol található gyerekvilág. Itt aztán tényleg “vizezhetnek” a kicsik. A sárvári fürdőben például külön családi részleg is van. A gyerekek itt önfeledten csúszdázhatnak, pancsolhatnak. Ez a részleg csak az övék. Meg a szüleiké, akik egyébként a pezsgőfürdőből nagyon jól rálátnak a kicsikre.

Nézzük meg azt is, hogy milyen a fürdő tisztasága. Felnőttként sem elhanyagolható szempont ez, de a gyermekeknél különösen lényeges, hogy mennyire ügyelnek a vízminőségre az adott helyen. Erről általában találni hiteles tanúsítványt a fürdők oldalán.

Plusz tipp: A gyermek jegy ugyan olcsóbb, mint a felnőtt, de a családi jegy még kedvezőbb. Szóval ha a kicsikkel együtt megyünk fürdőzni, sokat spórolhatunk akkor, ha családi jegyet váltunk. Ha erre nincs lehetőség a kiszemelt fürdőben, lehet, hogy érdemes kicsit még nézegetni a fürdőkínálatot.

Sárváron több ezer forintot is spórolhat az, aki az “egyes” jegy helyett családit kér.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük