Amikor nyaralást tervezünk és a cél az, hogy minél többet tudjunk strandolni, akkor nagy valószínűséggel olyan szállást keresünk, ahol helyben is adott a wellness lehetősége. Te is ilyen hotelt keresel? Sárváron több ilyen szállodát is találni.

Nem is kell messze menni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől. A fürdős létesítménnyel ugyanis két szálloda is közvetlenül átjárható. A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa és a VitalMed vendégei korlátlanul használhatják a medencéket, a kültéri és a beltéri egységeket, illetve a csúszdákat egyaránt. Mindez természetesen része az adott szállás csomagajánlatának.

De Sárváron olyan szállás is foglalható, ahol nem a fürdő medencéiben kell csobbannunk, ha lehűsítenénk magunkat vagy épp vizes relaxra vágyunk. Az ötcsillagos Spirit Hotel természetesen rendelkezik beltéri és szabadban lévő medencékkel is. Van strandmedence és gyógyvizes egysége is. Nem is akármilyen környezetben. A luxus hotel a fürdőzés terén is meglehetősen extra élményeket nyújt.

És ha már extra környezet. A sárvári Ensana hotelben, a Thermal Sárvár szállodában ugyancsak egyedülálló környezet fogadja a fürdőzőket. Több szabadtéri medence is található az arborétum fáinak árnyékában. A szálloda ugyanis Sárvár belvárosának zöld szívében épült, mondhatni, az arborétum része. Itt ugyancsak adott a lehetőség helyben való fürdőzésre. Kint és bent is.

Hasonlóképpen a szomszédos Bassiana Hotelben. Igaz, ez egy kisebb szálloda, de kültéri medencével rendelkezik és belső wellness egysége is van. Ugyanígy a Harmónia Hotel. Bár náluk a medence a fedett részlegen található. Végül még egy tipp: ha vizes élményre vágyunk, de apartmanban szállnánk meg, az Onyx Luxury kínálatát érdemes szemügyre venni. Egyes egységekhez ugyanis saját teraszon lévő pezsgőfürdő tartozik. Jól hangzik.

Ja és még egy tipp: a sárvári fürdővel a Thermal Camping is átjárható. Vagyis ha mobilházban, sátorban vagy lakókocsiban szállsz meg és fürdőzni is szeretnél, a kemping ideális választás lehet számodra.

Fontold meg ezt is. Illetve térképezd fel a fent bemutatott szállodák aktuális csomagajánlatait. Ehhez csak a kiemelt linkekre kell kattintanod.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük