Nem biztos, hogy mindenkinek a szállodás nyaralás a legideálisabb. Sokaknak, főleg a családdal utazóknak az apartman sokkal inkább megfelelő alternatíva. Amikből egyébként már rengetegféle létezik. Van, amelyik igazán természetközeli élményt ígér, de olyan is, ami inkább az exkluzivitást helyezi előtérbe, míg akad, amelyik azért olyan vonzó, mert közel található a fürdőhöz és/vagy nagyobb családok is kényelmesen elférnek bennük.

Itt a blogon többször írtunk már az apartmanokról, de úgy gondoljuk, hogy a nyár közeledtével ismét aktuálissá vált a téma.

Kezdjük is a lehetőségek felsorolását a természetközeli apartmanokkal. Ezek a Vadkert Majorban találhatók. Egészen pontosan a Csikósházban. Az itteni szállások 2-4 fő elhelyezésére alkalmasak, de a házban kontakt szobák is találhatók, így nagyobb családok vagy baráti társaságok kellemes tartózkodását teszik lehetővé. Íme egy fotó az egyik földszinti apartmanról. 

thumb.php-7

Az exkluzívabb apartmanok közül érdemes kiemelnünk az ONYX Luxury szállásait. Ezekben az apartmanokban egy hálószoba, valamint egy amerikai konyhás nappali található. Előbbiek nagyobb alapterületűek, ilyenekből tizenhattal rendelkezik az ONYX. Stúdio apartmanból három áll a vendégek rendelkezésére. Ha luxus környezetben töltenénk a pihenést, közel a sárvári fürdőhöz, az ONYX jó választás – írtuk korábban. Ugyanebben a bejegyzésben említettük meg az ugyancsak nagyon igényesen kialakított Zafír apartmanokat és a Levendula apartmanházat (fotón), valamint a tetőterasszal rendelkező Sky Terrace Apartmant is.

45

Ugyanakkor fontos, hogy szóljunk a családosoknak szintén ideális Janus Apartmanról is. Ez a szálláslehetőség a fürdőtől 800 méterre található. Az apartmanházban három apartmanban várják a vendéket, így egy időben akár 14 vendég is találhat itt szállást. Az apartmanokhoz saját terasz tartozik, és egy kikapcsolódásra alkalmas kert is körülveszi az apartmant. Itt akár bográcsozásra, sütögetésre is kínálkozik lehetőség.

Hasonlóan élményteli kikapcsolódást ígér a Mirzsó apartmanház is. Itt négy darab apartman várja a vendégeket. A szállás a strandolás kedvelőinek jó választás lehet, ugyanis az apartmanház a fürdő nyári bejáratához közel található. Az udvaron itt is kínálkozik lehetőség grillezésre.

Ha Sárváron keresel apartmant, javasoljuk, hogy az Azúr Apartmanház és a Németh Apartmanok kínálatára is nézz rá. Ezek a szálláslehetőségek szintén nagyon igényesek és a fürdőhöz közel találhatók, ahogy az EMAN apartmanok is. Ez utóbbi 11 lakásból áll, az udvaron lehet grillezni és csupán 250 métert kell sétálni a fürdőig. Részletek itt.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük