A nyaralás élménye akkor lehet igazán teljes, ha strandolásra is van lehetőségünk a vakáció helyszínén – ezzel talán a többség egyetért. Sárvár esetében legalábbis ez nem lehet kérdés. A hozzánk érkezőknek mondhatni kötelező “csobbanni”. Akár a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő medencéiben, akár az egyes hotelek saját strandján. Igen, merthogy Sárváron több olyan szálloda is található, ahol helyben is tudunk a szabadban fürdőzni.

Ilyen hotel például a Thermal Sárvár. Ahol egészen kivételes környezetben fürdőzhetünk. A szálloda ugyanis közvetlenül kapcsolódik a sárvári arborétumhoz. Ami egyben azt is jelenti, hogy a kültéri medencék óriási fák árnyékában, igazán megnyugtató zöld környezetben találhatók. 

De hasonlóan átlag feletti strandolós élményt ígér a Spirit hotel is. A luxusszálloda strand egysége is rendkívül exkluzív. Akár gyógyvízben lazítanál, akár strandmedencében fürdőznél, garantált a feltöltődés.

Persze nem csak a nagyobb szállodák rendelkeznek saját kültéri medencével. A négycsillagos Hotel Bassiana-ban is adott a lehetőség a strandolásra. Ha egy kis mediterrán hangulatú fürdőzős feltöltődésre vágynál a sárvári nyaralás alatt, ezt szállodát szívből ajánljuk. Ami egyébként a Thermal Sárvárhoz hasonlóan szintén az arborétum szomszédságában található.

Ne feledjük a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható szállodákat se!

Ilyen hotel kettő is található Sárváron. A VitalMed és a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa. Mindkét szállodából szabad az átjárás a fürdő strand egységéhez is. Vagyis ezek a hotelek nagyon is extra strandélményt kínálnak. Akár gyógyfürdőznél, akár csúszdáznál, akár az élménymedencékben töltődnél, adott a lehetőség. Ráadásul ezért nem kell pluszban fizetni. A wellness élmények benne vannak a szállásdíjban.

Jól hangzik, igaz?

Szóval ha strandolós élményre vágysz és szívesen töltődnél a nyáron Sárváron, a fenti szállodák mindegyike ideális választás lehet. Kattints a kiemelt linkekre és térképezd fel a hotelek ajánlatait!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük