Igaz, még vége sincs a nyárnak. Sőt, van, aki még a szabadságát tölti, de a hotelek már az őszre készülnek. A őszi szünetre érvényes ajánlatok közül már sok megjelent. Ezért, ha még az idén terveznél egy kis lazítást, érdemes ezeket megnézni.

Több őszi csomagajánlatot hirdetett meg az oldalán a Spirit Hotel. Igazi lazító lehetőségeket kínálnak ezekben. Különös nagy hangsúlyt kapnak a relaxáló, kikapcsolódást segítő szolgáltatások. Mint például a wellness- és fürdőrészleg, valamint a szaunasziget korlátlan használata.

A másik Spirit csomag kimondottan az őszi szünet idejére szóló, két éjszakás pihenést tartalmaz. Ahol szintén nagy hangsúlyt kapnak a relax lehetőségek. A csomaghoz egyébként gyermekkedvezmény is jár. Családosoknak mindenképpen érdemes kattintani

A másik, most kiemelt sárvári szállás a Vadkert Majoré. Itt összesen háromféle őszi csomagot kínálnak. Van, amelyik a hétköznapokra szól, ezek kedvezményesek. És olyan is található a kínálatban, ami kimondottan az őszi szünetre vonatkozik. Az itteni programok kicsit más típusú kikapcsolódást ígérnek, mint az előző szálloda. Főként szabadtéri időtöltésre van itt lehetősége a gyermekeknek. Egyebek mellett lovaglással, kézműves foglalkozással tölthetik az időt a kicsik, amíg a szülők mondjuk a szaunaházban lazíthatnak. A csomag részletei itt.

A harmadik ajánlat a Park Inn oldalán tekinthető meg. Ebben a csomagban a wellness kap nagy hangsúlyt. Érthető módon, hiszen azok a vendégek, akik itt foglalnak szállást, a hotelből közvetlenül átsétálhatnak a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe, ahol kedvükre lazíthatnak és még a szaunavilágot is korlátlanul használhatják – például. De a csomag ennél többet is tartalmaz – egyebek mellett gyermekkedvezményt. Részletek itt

És még egy ajánlat a végére. Korábban írtuk, hogy a sárvári Danubius Health Spa Resortban őszi léböjtös találkozót tartanak. Ennek a részletei ebben a posztban. Érdemes klikkelni.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük