Mitől lesz tökéletes egy nyári vakáció? Leginkább attól, ha van lehetőség strandolni. Amit már csak az múlhat felül, ha mindezt korlátlanul tehetjük. Sárváron erre öt hotel vendégeinek is van lehetősége.

Ezek közül kettő közvetlenül átjárható a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel, három pedig saját kültéri medencével is rendelkezik. Ez utóbbiakról itt már írtunk korábban. De talán nem árt újra felidézni, hogy melyek ezek.

Már csak azért is, mert meglehetősen exkluzív hotelekről van szó. A strandolási lehetőségeket nézve mindenképpen. Az egyik a Spirit Hotel Thermal Spa, ahol a kinti és a benti fürdőzésre is luxus környezetben van lehetőség. Akár a gyógyvizet, akár a szimpla úszómedencét választanánk.

A Danubius Hotel sárvári szállodájának szabadtéri medencéje attól lesz extra, hogy az arborétum fáinak árnyékában található. A zöld környezet pedig igazán hangulatossá teszi az itteni strandolást. Arról nem is beszélve, hogy ezt az élményt nem csak nyáron, hanem az év bármely időszakában átélhetjük. A hotel medencéi ugyanis kellemesen meleg termálvízzel vannak megtöltve. A szállodának saját gyógyvíz kútja van.

A harmadik, szabadtéri medencével rendelkező hotel a Bassiana. Itt pedig a mediterrán hangulat az, ami átlagon felülivé teszi a strandolás élményét.

A felsorolt hotelek természetesen beltéri wellness részleggel is rendelkeznek, így akkor sem kell lemondani a vizes kényeztetésről, ha az időjárás netalántán rosszabbra fordulna.

Mindhárom sárvári hotel kiváló nyaralási helyszín, de ha igazán strandolós vakációt szeretnél, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő saját szállodája (VitalMed) vagy a fürdővel közvetlenül átjárható Park Inn hotel lesz számodra az ideális választás.

Mondjuk mindezt azért, mert a sárvári fürdő strandjának medence- és csúszdakínálatát az egyik helyi szálloda sem tudja felülmúlni. Azok pedig, akik az imént említett két szálloda valamelyikében szállnak meg, korlátlanul vehetik igénybe ezeket az attrakciókat.

És, hogy mik ezek pontosan? Az ebből a korábbi postunkból kiderül.

Ha pedig kíváncsi lennél arra, hogy a felsorolt szállodák milyen nyári akciókkal várnak, az alábbi linkre kattintva ezt is megtekintheted.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük