Ha az utazásaink szervezését nézzük, a tervezgetéshez a mostani időszaknál ideálisabbat aligha találunk. A mostani otthonlét lehetőséget teremt végre arra, hogy kicsit jobban átnézzük az utazási ajánlatokat és készítsünk bakancslistát arról, hogy az adott helyen mi az, amit majd meg szeretnénk nézni. Amit egyébként majd valószínűleg egészen más lelkiállapotban teszünk, hiszen ezután a szabadságot nyilvánvalóan sokkal jobban értékeljük.

Meg aztán a kialakult, nem túl rózsás turisztikai helyzetben az utazást tervezők sokkal nyerőbb pozícióban vannak, mint pár hete. Talán most érdemes ajánlatokat bekérni, esélyes ugyanis, hogy jóval kedvezőbb árakat kapunk, mint amire számítunk. Akár olyan csomagokra is, amik bármikor visszamondhatók. A szállásadók most nagyon rugalmasak. Szóval nem árt böngészni.

Aztán, ha megvan, hogy hova utazunk, jöhet az adott helyre vonatkozó bakancslista. Mondjuk, ha Sárvárra jönnél, írd össze, hogy melyik attrakciókat néznéd meg, melyik éttermekben ennél jókat és a fürdőzésen kívül még milyen aktív programokon vennél részt. 

Esetleg nordic walkingozással indítanád a napot az arborétumban? Utána egész nap strandolnál a családdal a Sárvár Gyógy- és Élményfürdőben, majd este egy kiadós vacsora után fagyival a kézben körbejárnád a csodálatosan kivilágított Nádasdy-várat? Vagy inkább csak lazítanál a Kossuth téren, és gyönyörködnél a szökőkút fény- és vízjátékában?

Tervezd meg a nyaralást! Ha ugyanis ezt most teszed meg, a járvány lecsengése után sokkal könnyebben megy majd a foglalás.  

Arról nem is beszélve, hogy a tervezgetéssel sokkal jobban múlik az otthon töltött idő. Plusz ezzel a lelkünket, ezáltal az egészségünket is támogatjuk kicsit. Erre pedig most nagy szükség van.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük