A Szállás.hu összegyűjtötte azokat a szállásokat, amik 100 százalék pénzügyi biztonsággal foglalhatók. Vagyis ingyen lemondhatók. Több ezer ilyen szálláshely található az országban, köztük számos sárvári is. Olyan is, ami a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható és all inclusive ellátást kínál.

Igen, ez bizony a Park Inn. Ha itt foglalsz szállást, teljes kényeztetésben lehet részed. És nem csak az all inclusive ellátás miatt, hanem azért is, mert a fürdő szolgáltatásait is korlátlanul használhatod.

De nem csak ez az egyetlen sárvári wellness hotel, ahol ingyenes a lemondás és helyben van lehetőség wellness-szelni. Az Ensana Thermal Sárvár is ilyen szálloda. A hotelnek saját medencéi vannak – kinti és benti is. Az előbbi ráadásul olyan mesés környezetben, amilyet csak kevés helyen láthatsz. A Thermal Sárvár medencéi a sárvári arborétum óriási fáinak árnyékában találhatók. 

És ha már mesés környezet… Természetesen a Spirit Hotelben is van lehetőség a szállás ingyenes lemondására. A korlátlan wellnesst, exkluzív feltöltődést kínáló luxushotel szintén igyekszik rugalmasan kezelni a foglalásokat. 

Ahogy a négycsillagos Bassiana Hotel is. A modern hangulatú szállodában szintén adott a wellness-szelés lehetősége. Akár kinti fürdőzésre is van lehetőség. A legmelegebb évszakban korlátlanul használható külső medence miatt nyárra kifejezetten ideális választás ez a szálloda is.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk a természetközeli élményeket ígérő Vadkert Majorról sem. Ahol a természetközeliség ellenére persze a wellnessről sem kell lemondani. A szálláshely saját pezsgőfürdős szaunaházzal rendelkezik, és a fürdő nyári bejárata is csak pár lépés a főépülettől. 

De ez még mindig csak pár hotel. Az itt  felsoroltaknál jóval több olyan sárvári szállás van, ahol ingyenes a lemondás. Sőt, számos olyat is találsz, ahol még előrefizetésre sincs szükség. 

Ha kíváncsi lennél ezekre is, állítsd be a szállás.hu keresőjében ezt a szűrési feltételt is.

Válaszd Sárvárt!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük