Ugyan még javában tart a nyár, a szállodák viszont már készülnek az őszre. Sárváron több hotel is közölte, hogy milyen ajánlatokat hirdetnek az indián nyárra és az októberi, novemberi időszakra.

Sőt, van ahol már karácsonyi wellnesst is tudunk foglalni.

De maradjunk egyelőre a kora őszi ajánlatoknál.

A Spirit Hotelben (képen) választhatunk szeptemberi tematikus wellness-t, romantikus páros kényeztetést és luxus spa élményeket tartalmazó ajánlatokat is. Szóval ha a nyár utáni hirtelen pörgést egy kis luxus wellnessel pihennéd ki, semmi akadálya. Még akár felnőttbarát csomagot is kérhetsz..

A szeptember 10-étől 12-éig tartó időszak csak a felnőtteknek fenntartott, gyermekzajtól teljesen mentes hétvége a Spirit Hotelben. Részletek itt.

Szeptemberi ajánlat persze nem csak Spirit Hotelben foglalható. A sárvári Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa is közölte már, hogy milyen csomagokkal várják a kikapcsolódásra vágyókat az ősszel. Röviden: négycsillagos all inclusive pihenést korlátlan fürdőzési lehetőséggel. A szálloda ugyanis közvetlenül átjárható a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel. Vagyis a napi ötszöri étkezési lehetőségen, a korlátlan italfogyasztáson felül a fürdőzési lehetőség is korlátlan. Részletek itt.

És ha már megemlítettük a sárvári fürdőt. Természetesen őszi wellness a fürdő saját szállodájában is foglalható. 

Ugyanakkor ne feledkezzünk meg az Ensana szállodalánc sárvári hoteléről, a Thermal Sárvárról se. Ahol egyes ajánlatok most 20 százalék kedvezménnyel foglalhatók. Legyen szó gyógyfürdő kúráról vagy klasszikus wellness kikapcsolódásról, bőven van választási lehetőség. A kedvezményesen kínált, őszre is foglalható “Végre Wellness” csomag részletei itt -» Irány a sárvári arborétum fáinak ölelésében lévő gyógyfürdős szálloda!

Szóval ha már tervezgeted az őszi wellnesst, a sárvári szállodák oldalain konkrét ajánlatok között böngészhetsz. Tedd ezt meg, ha pedig valamelyik szimpatikus, ne várj semmire, katt a foglalásra!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük