A 2018-as év a hosszú hétvégék tekintetében kiemelkedő esztendő. Összesen 9 olyan ünnep jött össze, ami önmagában vagy egy munkaszüneti nappal kiegészítve hosszú hétvégét eredményezett. Ráadásul ezek közül többre még csak ezután kerül sor. Október végén és november elején is számolhatunk egy-egy négy napos hétvégével. Illetve ott van még a karácsony is, mint hosszú hétvégés időszak. De mi várható 2019-ben?

Jövőre összesen 7 hosszú hétvégével számolhatunk. Ezek közül négy napos pihenés viszont csak három lesz. Egy újévkor, egy húsvétkor, egy pedig augusztus 20-ához kapcsolódóan. A többi, 2019-es hosszú hétvége “csak” három napos.

De érdemes megjegyezni, hogy két olyan ünnepnap is lesz jövőre, ami a hét közepére esik. Így egy-egy szabadnappal együtt ezekből is csinálhatunk hosszú hétvégét, nem is akármilyet. Két nap szabadsággal 5 naposra is nyújtható a pihenés. Ez a két érintett munkaszüneti nap egyébként május 1-je és október 23-a.

És hogy ez miért olyan érdekes most, 2018 őszén? Mert azok, akik több hónappal előbb foglalnak pihenést, általában óriási kedvezményeket kapnak. Szóval igazán jól járhatsz, ha már most nézegetni kezded a jövő évi ajánlatokat. Illetve lassan érdemes elgondolkodni a karácsonyi ajándékokról is. Ami akár egy jövő évre szóló wellness hétvégés utalvány is lehet… Ha ilyet vennél a szeretteidnek, nem árt tudni, hogy mikor lehet ezeket felhasználni.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!