Most már tényleg indul a strandszezon. A hétvégén már 30 fok feletti hőmérséklet várható. De milyen időjárásra készülhetünk a nyár első felében és milyen időjárás várható később? Mutatjuk.

A júniusi időjárásról már korábban is ejtetünk szót. Most azért újra megnézzük, mi változott. De előbb mutatjuk, mire lehet számítani május utolsó, gyermeknapi hétvégéjén.

Szinte minden időjárás jelentő műsorban és időjárás elemző oldalon is jó időt jósolnak. Azaz 30 fok feletti hőmérsékletet. Amit szerintünk már nyári időnek lehet nevezni. Igaz, eddig nem volt túlzottan meleg, vagyis a természetes vizekben egyelőre még nem csobbanhatunk. Viszont a strandokon már igen, így Sárváron is mehet a fürdőzés. A hétvége időjárását nézve az is látszik, hogy garantáltan felhőmentes idő vasárnap lesz. Úgyhogy irány a strand! De szombaton is bátran útra kelhetünk. Főleg akkor, ha olyan úti célt választunk, ahol eső esetén van lehetőség a belső élménymedencékben folytatni a strandolást.

strandbelépő árak Sárvár

Kicsit előrébb tekintve azt látjuk, hogy júniusban is nyárias időjárás várható. Napsütés bőven lesz. A hőmérséklet pedig alulról közelíti majd a harmincat szinte egész hónapban. Szóval egy sárvári strandolás bármikor jó választás lesz.

No de igazán szuper időjárás júliusban lesz. Napsütés legalábbis lesz bőven, viszont kánikulára azért nem kell számítani. És amennyire meg lehet állapítani, augusztus elején is ez a 28-30 fokos hőmérséklet lesz a jellemző.

Ezek alapján úgy látjuk, kellemesnek ígérkezik a nyári időjárás. Az előrejelzések szerint eső ritkán lesz. Úgyhogy a szabadságra bátran időzíthetünk strandolást.

Mi egyébként az Accuweather.com-on néztük a sárvári időjárást. Ha Te is megnéznéd, melyik napra mit ígérnek, itt megteheted.

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük