A jó idővel együtt megérkeztek a szállodák tavaszi ajánlatai is. Mi több új csomagot is találtunk Sárváron.

A fürdő szállodájában például a “Tavaszi Zsongás” elnevezésű ajánlatban két vagy három éjszakás pihenés esetén is kínálnak kedvezményeket. Az ajánlatban szerepel masszázs és ingyenes kerékpárhasználat.

A március 1-jétől május 31-éig foglalható csomag (kivételt jelentenek a kiemelt időszakok) a szállás mellett svédasztalos reggelit, korlátlan wellness és szauna használatot tartalmaz. Ugyanakkor ingyenesen használható a fürdő fitnesz centruma is. A vendégeknek jár továbbá egy vitalizáló masszázs, és kerékpárt is térítésmentesen bérelhetnek. A két éjszakára vonatkozó csomagok ára 30 ezer 800 forinttól indul, míg a három éjszakás ajánlat 42 ezer 800 forinttól foglalható. Részletek itt.

A Harmónia Termál Hotelben is kínálnak már tavaszi csomagot. Itt három éjszakás feltöltődésre fizethetünk be. Az ajánlatban reggeli és két fogásos félpanzió is választható. A tavaszi csomagot választó vendégek korlátlanul használhatják a szállodai wellness részleget, kapnak továbbá egy darab belépőt a sárvári arborétumba, plusz 3 perc szolárium használatra is kínálkozik lehetőség.

Az árak két ágyas szobában, két felnőtt esetén egy vendégnek 23 ezer 650 forinttól indulnak. Családdal, nagyobb társasággal természetesen még olcsóbb a szállás, érdemes ránézni a kínálatra. Részletek.

A harmadik kiemelt ajánlatunk a Park Inn kedvezményes csomagja. Erről a múlt héten már írtunk. Ezért most csak annyit közlünk, hogy két személynek egy éjszaka már 118,2 eurótól foglalható. Amihez korlátlan wellness is jár – egyebek mellett. Ha többet szeretnél tudni, mutatjuk a részleteket. 

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük