Böngészgettünk kicsit a sárvári hotelek weboldalain és megnéztük, melyikben milyen szaunavilág vár Téged, ha wellness-szelni mész – mondjuk most, ősszel. Mutatjuk a képeket.

Kezdjük a Vadkert Majorral! Itt külön szaunaház várja a relaxálásra vágyókat. Van itt finn és infraszauna, valamint gőzfürdő is.

A Bassiana Hotelben gyakorlatilag ugyanezt kapjuk. Csak itt nem szaunaházban, hanem a szálloda alsó szintjén található komplett wellness részleg részeként működő szaunavilágban.

A fürdőtől 30 méterre található Harmónia Hotelben is található finn és infraszauna, továbbá gőzfürdő is. Itt is adott a lehetőség, hogy helyben kapcsoljuk össze a fürdőzést a szaunázással. A szauna rész így fest.

A Viktória Hotelben pedig ilyen a wellness részleg. A szaunavilág is itt található, a háttérben ez látszódik is.

Ez a szaunavilág pedig a Spirit Hotelben található. Itt kilenc különféle szaunatípus közül választhatnak a vendégek. Illetve egy nagyon exkluzív pihenő rész is helyett kapott ezen a részlegen. A képen ezt látod.

Az arborétum közvetlen szomszédságában található Danubius Hotelben is hasonlók várják a wellness-szelőket. Viszont erről képet nem tudunk mutatni, helyette a wellness részleg külső medencéjéről postolunk. Szerintünk jó, ha tudod, hogy a szaunázás mellett itt őszi/téli kinti fürdőzésre is van lehetőség. 

Végül nézzük a fürdő szaunavilágát. Találhatók itt finn szaunák, soft szaunák, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp-medence, élmény-zuhanyok és óriásjacuzzik is.

Ezeket a VitalMed és a Park Inn vendégei mind használhatják plusz díj nélkül. Ez a két szálloda ugyanis közvetlenül átjárható a fürdővel.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük