Nehéz biztonsággal megállapítani, hogy fél vagy egy év múlva milyen idő lesz az adott napokon. De azért különféle modellszámításokkal az már kideríthető, hogy kánikula vagy hűvös idő lesz az adott évszakban. 2018-ra készültek már ilyen előrejelzések, szóval ha már tervezed a szabadságot, érdemes elolvasnod, mit jósolnak a szakértők.

A femina.hu közölt egyébként információkat ezzel kapcsolatban. Eszerint idén késik majd a tavasz. És ha meg is érkezik, akkor is az átlagnál hűvösebb időjárás lesz. De nem csak a hőmérséklettel lesz gond. Sajnos csapadék is várható. Főleg március végén, április elején. Ha tehát ebben az időszakban mennél több napos kikapcsolódásra, olyan úti célt válassz, ahol rossz időben is tudsz élményeket gyűjteni. Sárvár például ilyen. Itt, a gyógyfürdőben egész napok is eltölthetők tartalmasan.

2018-ban május lesz az első igazi tavaszi hónap. Az évszak végére megérkezik a 20 fok körüli nappali hőmérséklet.

A nyár viszont nagyon meleg lesz. Szóval mindenképpen strandos helyre menjünk nyaralni. A femina.hu írja, hogy 2018-ban már kora nyáron megérkezik a kánikula. Ezek alapján akár már júniusra is bátran tervezhetünk vízparti nyaralást. Július viszont hol forró, hol hűvös, szeles lesz. Ezért az erre a hónapra tervezett nyaralás akkor lehet igazán élménnyel teli, ha olyan helyre megyünk, ahol rossz idő esetén is lehet fürdőzni.

Augusztusban kellemes meleg lesz. Ami zavaró lehet, az az olykor erősebb szél.

Az ősz kellemesnek ígérkezik. Októberben átlagosan 15 fokra lehet számítani – ami a nappali hőmérsékletet illeti. November közepén aztán jön a drasztikusabb hideg. Amivel együtt a hó is megérkezik. De ez azért nem tart sokáig. A 2017-eshez hasonlóan 2018-ban is összességében enyhe év végére kell számítani.

Vagyis az egész éves előrejelzést nézve nagyon úgy fest, hogy a legjobban akkor választunk, ha olyan helyre megyünk nyaralni, ahol melegben és hűvösebb időben is van esélyünk kellemesen eltölteni a pihenésre szánt időt.

Sárvár ilyen. Klikk ide a lehetőségekért!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Atmoszféra apartmanok

Válassz szállást az Atmoszféra apartmanok kínálatából! Az aktuális ajánlatokért irány a szállás weboldala!

Nézd meg az ajánlat részleteit!