Az elmúlt napok, hetek időjárása nem volt valami tavaszias. A borongós, esős idő azonban nem tart már sokáig. Az előrejelzések szerint a nyárral együtt a jobb idő is megérkezik. A hosszútávú jóslatok alapján ráadásul a kellemes idő szinte egészen augusztus végéig kitart. Persze záporok azért lehetnek, de olyan hosszú esős időszak, mint amilyen májusban volt, elvileg nem várható. 

Az Accuweather legalábbis ezt ígéri Sárvár vonatkozásában. 

Június 1-jétől már állandósul a 20 fok feletti nappali hőmérséklet. A hónap közepétől már 25 fokos átlag a valószínű. Eső pedig alig várható. Egy-egy nap lesz csak olyan, amikor van esély záporra.

Aztán a folytatásban is hasonló várható. Júliusban viszont már jönnek a 30 fokok. Kánikula nem lesz, az előrejelzés szerint kellemes nyári melegre van esély. A jóslatok alapján a csapadék mennyisége szintén minimális az év hatodik hónapjában. 

Mit hoz az augusztus?

Ilyen időtávon, három hónapra előre biztosat nem lehet mondani. Ami most látszik az Accuweather oldalán, hogy a nyár két hónapjára kellemes strandidő lesz jellemző. Nagyon meleg nem várható. Kellemes, 28-30 fok a valószínűbb. A kiadós eső esélye minimális. Legfeljebb záporok lehetnek.

Az előrejelzésből tehát az látszik, hogy kellemes nyárnak nézünk elébe. Nagyon nagy kánikula nem ígérkezik, de az időjárásra azért valószínűleg nem lehet panasz. Strandolni biztos tudunk majd, és szabadtéri programokon is lesz lehetőségünk részt venni. Az időjárás legalábbis nem szab majd gátat ennek. 

Azt, hogy a természetes vizek mennyire melegszenek fel, nem tudni. Ezért ha biztosra szeretnénk menni, talán jobb választás olyan helyen vakációzni, ahol enyhébb időben sem kell lemondani a vizes élményekről. 

Sárvár ideális helyszín lehet. Itt strandmedencék, meleg vizű kültéri gyógymedencék, csúszdák és beltéri élménymedencék is várják a vendégeket.

A fürdőváros nyújtotta egyéb kikapcsolódási lehetőségekről nem is beszélve.

Ha még ezután foglalod le a nyaralást, böngészd át a sárvári kínálatot is! Ehhez egy-két infó, segítség a kattintás után.

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük