Ez a kérdés valószínűleg sokakat foglalkoztat. Te megnézted már, hogy kánikula lesz, vagy inkább enyhe nyárra számíthatunk? Mi megtettük. Sárvárra vonatkozóan próbáltuk felkutatni a hosszútávú előrejelzéseket.

Az Accuweather-en sikerrel is jártunk. Ott az egész nyárra vonatkozóan mutatnak előrejelzést. Bár tudjuk, hogy 100 százalékos biztonsággal egyik szolgáltató sem tudja megjósolni a várható időjárást, ettől függetlenül azért valamennyire talán lehet alapozni a jóslatokra. 

A közöltek alapján úgy tűnik, hogy június közepén 30 fok körüli nappali hőmérsékletre lehet számítani. A hónap második felében valamivel enyhébb napok lesznek. Ez konkrétan azt jelenti, hogy 24-28 fokra melegszik a levegő. Szerencsére eső nélkül. A nyár eleji változékony időnek tehát elvileg búcsút inthetünk.

Júliusban hasonló folytatásra lehet számítani. A hőmérséklet kellemesen meleg lesz, átlagban 27 fokra lehet számítani. Egy-két záport leszámítva nagyrészt derűs nappalok a valószínűbbek. A hónap végén különösen napos idő várható. Akkor már a hőmérséklet is még nyáriasabb lesz.

És ez a 30 fok közeli hőmérséklet augusztusban is kitart. Eső is csak minimális várható, a hónap második felében szinte egyáltalán nem lesznek borúsak a nappalok. Most úgy tűnik, augusztus 20-ától gyakorlatilag két hétig egyetlen felhő se lesz az égen. Ami azért egész jól hangzik. Az államalapítás ünnepe ugyanis az idén négy napos hosszú hétvégét eredményezett. Úgyhogy nagy valószínűséggel sokan kelnek majd útra ebben az időszakban.

Összességében elmondható, hogy kellemesen meleg nyarunk lesz. Az előrejelzés szerint kánikula nem várható és eső sem lesz sok. Jelenleg úgy tűnik, igazi nyaralós időjárás várható a szezonban. Strandolni is lehet és aktív programokhoz sem lesz túlzottan meleg. Pont ideális. 

Ha még nincs meg, hogy hova mentek az idén vakációzni, válasszátok Sárvárt

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük