Az őszi pihenés leginkább akkor lesz igazi feltöltődés, ha a wellnessre, a jó ételekre és az aktív programokra egyaránt szánunk időt.

Az őszi pihenés rendszerint egy-egy wellness hétvégére koncentrálódik. Legtöbbször az őszi szünet alatt, főleg az októberi, novemberi időszakban megyünk lazítani. Ilyenkor – szerencsés esetben – legalább egy hosszú hétvégével számolhatunk. Idén október 23-án pont egy három napos hétvége lesz.

őszi pihenés

Szóval az időpont már meg is van. Már csak egy jó ajánlat kell. Korábban írtuk, hogy a szállodák már készülnek. Ahogy a panziók is – érdemes szemezgetni a kínálatból. Ezen az oldalon könnyedén megtervezheted az őszi pihenés minden percét.

Ha szállást nézünk, ügyeljünk arra, hogy a fürdő könnyen megközelíthető legyen, vagy eleve válasszunk olyat, ami rendelkezik saját wellness részleggel. Van ilyen is Sárváron bőven. Íme, néhány ezek közül:

Nem csak wellness szállodában lehet tökéletes az őszi pihenés

Sárváron egyre több exkluzív apartmanház várja a vendégeket, de megtalálhatók  a városban a hagyományos vendéglátók is. Ezért ha wellness hétvégét tervezünk, vegyük sorra ezeket is (klikk).

Őszi pihenés - Szállás Sárvár

Amennyiben úgy döntünk, hogy az őszi pihenéskor szállásnak panziót vagy apartmant választunk, térképezzük fel a környező éttermeket is. Sárváron nagyon jókat lehet enni. És igencsak széles a kínálat. Az éttermekről itt tudsz tájékozódni.

Ahogy írtuk, az őszi pihenés fontos része wellness. Sokaknak enélkül nem is létezik. De azért ha kikapcsolódni megyünk, az aktív programokat se hagyjuk ki!

Sárváron jó néhány kirándulási lehetőség vár, tudsz romantikus programokat is szervezni. Ha kedved tartja, lóhátra pattanhatsz, de ha úgy van, a lovaskocsikázást is választhatod. Sőt, kerékpárt is kölcsönözhetsz, és úgy fedezheted fel a környéket. Ezekről a kapcsolódó bejegyzéseinkben olvashatsz:

Ha tehát őszi pihenés a terv, várunk Sárváron! Tedd igazán életre szóló élménnyé az itt töltött napokat! Ha szeretnéd, mi segítünk!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük