Ha utazásról van szó, a legtöbbünknek számít az ár. És van, hogy azért mondunk le egy úti célról, mert drágának találjuk a szobák árát. Pedig ha ügyesek vagyunk, könnyedén ráakadhatunk olcsó szállásra, vagy legalábbis olcsóbbá tehetjük, ha kicsit ügyesebbek vagyunk.

Függetlenül attól, hogy exkluzív vagy olcsó szállást keresünk, általában az első lépés, hogy felkeressük valamelyik szállásfoglaló oldalt. Itt vetjük össze az árakat, és a nekünk szimpatikus irányba “mozdulunk”. Ha olcsó szállást keresünk, akkor lehetőleg ne kérjünk ellátást, étkezést, és nézzük meg az apartman kínálatot, továbbá a vendégházakat is – sokszor rendkívül jó ajánlatokat találhatunk. Ha mindenképpen hotelben gondolkodunk, akkor leginkább úgy faraghatunk az árakon, ha nem kérünk plusz szolgáltatást, és mások számára kevésbé népszerű időpontban megyünk.

Ha tehát nincs konkrét dátumunk, akkor nézzük meg, mikor rendeznek nagyszabású eseményeket a választott településen és a környékén. Ha ezekre nem vagyunk kíváncsiak, és továbbra is cél az olcsó szállás, akkor válasszunk ettől eltérő időpontot. Sőt, ha még olcsóbban szeretnénk foglalni, utazzunk hétköznap.

olcsó szállás Sárváron

Érdemes továbbá a csomagajánlatokat is megnézni. Attól még, hogy egy szállásközvetítő oldalon találtunk szállást, nem feltétlenül kell ott foglalni. Gyakran előfordul, hogy a szálloda oldalán található szobaárak, csomagok olcsóbbak, mint az általános árak a szállásközvetítő oldalakon. Szóval feltétlenül ellenőrizzük le a választott hotel oldalán lévő árakat is.

Nézd meg továbbá a csillagok számát. Az igényeidhez képest válassz. Ne menj 4-5 csillagos hotelbe, ha csak aludni szeretnél. Válassz bátran az apartmanok közül. Főleg akkor, ha az étkezésről is magad gondoskodnál.

Ha feltétlenül jobb hotelbe mennél és így keresnél olcsó szállást, nézz rá a kis szállodák áraira. Ők ugyanis könnyebben megtehetik, hogy kevesebbért kínálnak egy-egy szobát, mivel a működésre értelemszerűen kevesebbet kell költeniük. Ha olcsó szállást keresel, jó választás lehet, ha családi tulajdonban lévő apartmant, szállodát választasz.

Spórolhatunk még úgy is, ha a városközponttól távolabb eső szállásadót keresünk. Vagy, ha a kuponos oldalakon is körbenézünk.

Olcsó szobát keresel Sárváron? Elérhető áron kínált apartmanok közül választanál? Nézz rá a helyi lehetőségekre itt!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük