Magyarországon is egyre több család gondolja úgy, hogy a nyaralásra is elviszi magával a kedvencét. Köszönhető ez egyebek mellett annak, hogy a szállásadók egyre rugalmasabbak ezen a téren. A szállodák, az apartmanok többsége ugyanis kínál már lehetőséget arra, hogy a kutya és a gazdi együtt töltse a nyaralást. Persze a szoba lefoglalása előtt azért érdemes erről tájékozódni. De a „kutyás nyaralóknak” létezik már egy honlap is, itt megtekinthető, mely hotelekben, apartmanokban lehet megszállni a kedvencekkel együtt. Ugyanitt az is megtekinthető, hogy az adott helyen milyen kutyabarát szolgáltatások vehetők igénybe.

Az utazzkutyaddal.hu oldalon Sárvárról egyelőre csak a Park Inn By Radisson Sárvár Resort & Spa szerepel. Itt a kutyabarát szolgáltatások között említik, hogy a szállodába kutya is vihető és az étterem teraszára is az utazókkal tarthat a kedvencünk.

Ugyanezen az oldalon – az ajánlatokon túl – utazással kapcsolatos praktikus tanácsokat is olvashatunk. Külön menüpontban tájékozódhatunk a szállodai viselkedésről. Itt egyebek mellett kiemelik, hogy a pihenés alkalmával illik figyelembe venni, hogy nem mindenki szereti a kutyákat. Ezért ajánlott a kedvencünket pórázon tartani a szállodában. Továbbá próbáljunk ügyelni arra is, hogy kutyánk a többi vendégeket az ugatásával ne zavarja. Praktikus tanácsként említik még, hogy ha számunkra ismeretlen helyen nyaralunk, érdeklődjünk a helyiektől arról, hogy a környéken hova célszerű a kutyával sétálni menni.

Sárváron erre rengeteg lehetőség van!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük