Nemrég összegyűjtöttük a kimondottan az őszi szünetre szóló sárvári ajánlatokat. Most viszont olyanokat mutatunk, amik az ősz egyéb időszakaiban érvényesek. Érdemes ezeket is számításba venni, ha kikapcsolódnánk pár napra.

Kínálnak őszi ajánlatot a Hotel Bassianaban (borítóképen). Ha minimum három éjszakát töltünk a hotelben, egy éjszaka csupán 12 ezer 500 forintba kerül egy főnek. Érdemes tudni, hogy ebben a hotelben saját wellness részleg is található. És a foglaláshoz plusz szolgáltatások is járnak.

A két éjszakás csomag ugyanitt 29 ezer 400 forintba kerül egy főnek. Ami szintén félpanziós ellátást tartalmaz. És több extrát is. Például fürdőbelépőt és gyógymasszázst is.

wellness_14

A Hotel Viktória wellness részlege

A Hotel Viktóriában szintén csalogató a saját wellness részleg. Itt három őszi csomagot is kínálnak. Ebből kettő akciós. A hétköznapokon kérhető 3 éjszakás csomag egy főnek 18 ezer 390 forintba kerül. A csomag wellness belépőt, arborétum belépőt és sókabin belépőt is tartalmaz. Ha a négy éjszakára szóló csomagot választjuk, hasonló extrákat kapunk. Az alapár 26 ezer 310 forint. Viszont a hosszú hétvégén sajnos nem foglalható. A két éjszakás „Őszi varázs” nevű csomag tartalmaz belépőt a Sárvár Gyógy- és Élményfürdőbe, de ugyanúgy járnak plusz szolgáltatások is. Az ár 18 ezer 980 forint egy vendégnek. 

A VitalMedben is kínálnak kimondottan őszi csomagot. Itt egy éjszaka 13 ezer 700 forinttól indul. Viszont ez a szálloda a fürdővel összekapcsolt, így korlátlan a wellnessfürdő igénybe vétele. Sőt, a szaunavilágot is bármennyit használhatják a vendégek. A csomag tartalma továbbá egy vitalizáló masszázs. A pontos árakért klikk ide.

Ha pedig még több őszi csomagra lennél kíváncsi, nézz vissza hozzánk később. Hamarosan újabb összeállítást mutatunk. Addig is böngéssz a Sárvár.hu ajánlatai között is!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük