Léteznek olyan ingyenes vagy jelképes összegért igénybe vehető szolgáltatások, lehetőségek, amikre hajlamosak vagyunk kevésbé odafigyelni. Pedig, ha valamivel tartalmasabbá szeretnénk tenni a wellness hétvégét, ezekkel is számolhatnánk.

Ilyen például a fürdőben a fitness. Ha olyan helyre megyünk wellness pihenésre, ahol élményfürdőben lazíthatunk, rendszerint kínálkozik lehetőség vízi fitnessre is. Igaz, ezek egy része fizetős, de sok közöttük az olyan program is, ami nem kerül semmibe. A sárvári fürdőben ilyen a vízigimnasztika és az aquajogging is.

Nem kerül plusz költségbe a sport: az úszás, a futás. És a nordic walkingozásért sem kell fizetni. Kivéve akkor, ha botot bérelnénk. Ezeket körülbelül 600 forintért kölcsönözhetjük.

Ugyanúgy jelképes összeget kell fizetnünk a kerékpár bérlésért is. Sárváron, a Tourinform irodában kölcsönözhető bringákkal bejárhatjuk a várost, vagy kicsit távolabbi túrákra is indulhatunk, amihez térképet itt találsz.

És még két program: azért sem kell fizetnünk, ha a Vadkert Major állatsimogatójában körbenéznénk a gyerekekkel. Ahogy azért se, ha télen korcsolyáznánk a sárvári csónakázó tavon. Legfeljebb akkor kerül ez pénzünkbe, ha a helyszínen bérelnénk a korcsolyát vagy a fakutyát. De ennek sem vészes a költsége. A sarvar.hu-n lévő információk szerint 400 forint egy órára.

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük