Az elsőt valószínűleg Te is kitalálod.

Az ár. Egy apartmanban megszállni egy családnak jóval kedvezőbb, mint szállodában. Illetve az étkezés is kedvezőbb, hiszen azt készítünk, amit éppen megengedhetünk magunknak. Ami egyrészt előny, hiszen a kedvencünket valószínűleg olcsóbban ehetjük, mint egy szálloda éttermében. Másrészt hátrány, mert a szabadság alatt is főzni és mosogatni is kell. De amennyi a kötöttség, legalább annyi a szabadság is. Például ha kávét vagy egy jó sört, egy pohár bort innánk, nem kell azért lesétálni a szálloda bárjáig. Ahogy otthon, itt is akkor öntünk magunknak frissítőt, amikor a kedvünk tartja. Igaz, ezzel pont a kiszolgálás kellemes érzésétől fosztjuk meg magunkat.

Azt viszont elkerüljük, hogy időpontkohoz legyünk kötve. A reggeli akkor van, amikor mi szeretnénk, ahogy a többi étkezés is.

Plusz ma már számos apartmanban van lehetőség esti grillezésre. Ezzel szemben a szállodában ritkán tudunk magunk sütögetni. Pedig ez jó dolog. Főleg, ha erre otthon nincs lehetőségünk.

Ja és az apartman ma már nem jelent minőségi kompromisszumot. Sárváron például olyat is választhatsz, ahol saját pezsgőfürdő van a szoba teraszán.

Összességében: pároknak, egy gyermekkel útnak indulóknak kiváló a szálloda, de nagyobb családoknak már érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy inkább apartmanba menjenek. Ha ezt tennétek, mutatunk pár, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőhöz közeli szállást. Katt!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük