A Gault&Millau idén is értékelte a hazai wellness szállodákat. A legjobbnak ítélt hotel ezúttal is sárvári lett.

Az öt csillagos sárvári Spirit Hotelt választotta Magyarország legjobb wellness szállodájának a Gault&Millau 2016 kalauz, ezzel a szálloda sorozatban immár harmadik éve érdemli ki a rangos elismerést. A világ egyik legbefolyásosabb étterem- és szállodaértékelő kalauza szigorú kritériumok mentén, az anonim tesztelők személyes értékelése alapján pontozza a szállodákat. Az értékelés eredményeképpen a Spirit Hotelt idén is a „luxusigényeket kielégítő” kategóriába sorolták.   

A Gault&Millau Kalauz szerint a luxusszálloda egészen a nyitása pillanatától tartja a minőségét, ami jól mutatja, hogy a sárvári szálloda különleges adottságai, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai mellett egyúttal töretlen színvonalának is köszönheti a sorozatos kitüntetést – áll a hotel által kiadott közleményben.

Szállás Sárvár - Spirit hotel

A Spirit Hotel tágas terekkel rendelkező, 10 ezer négyzetméteres Oázis wellness- és fürdőrészleggel, valamint a legmodernebb eszközökkel felszerelt gyógyászati részleggel várja a wellness szerelmeseit, ahol a vendégek a zavartalan pihenés és a maximális kényelem mellett a preventív, személyre szabott egészségmegőrző kezelésekkel sokat tehetnek az egészségükért is.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója szerint a nemzetközileg is elismert kalauz értékelése rendkívül fontos elismerés a szállodának, ugyanis ez is azt bizonyítja, hogy nemcsak szolgáltatásainak kiemelkedő színvonala, hanem a test és a lélek holisztikus megközelítésére épülő egészségprogramjainak köszönhetően is kiemelkedő a Spirit Hotel teljesítménye.

Kíváncsi vagy arra, miért érdemes Sárvárt választani egy jó kis wellnesselésre? A kiváló szállodák és a gyógyvíz mellett több vonzó lehetőség is kínálkozik. Mutatjuk, pontosan mi.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük