Mutatunk négy sárvári hotelt, amik közvetlenül az arborétum mellett találhatók. Köztük olyat, ami átjárási lehetőséget is kínál, sőt olyat is, aminek a medencéje gyakorlatilag az arborétumban, a fák árnyékában található.

Az egyik sárvári szállás a Hotel Viktória. Akik ebben a hotelben szállnak meg, díjmentesen tekinthetik meg az arborétum fa- és növényritkaságait. Bármikor tehetnek egy sétát ebben az egyedülálló környezetben.

Ugyancsak az arborétum szomszédságában található az Apartman Hotel. Ami egyébként azt is jelenti, hogy aki itt szeretne pihenni, a város központjában teheti ezt meg. Csupán néhány percre a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől és pár lépésre a Nádasdy-vártól.

Természetesen ez mindegyik, az arborétum szomszédságában lévő szállodára igaz. Szóval ha ezek közül a sárvári hotelek közül választunk, amellett, hogy igazán kellemes környezetben pihenhetünk, a nyaraláskor minden csak egy karnyújtásnyira lesz.

A harmadik sárvári szálloda a Danubius Health Spa Resort Sárvár. Itt mondhatni a hotel kertje az arborétum. Gyakorlatilag a kinti medence is az arborétum fái alatt található.

Hotel Bassiana

Ugyancsak az arborétum közvetlen szomszédságában található a Hotel Bassiana (képen). Itt szintén adott: ha kedvünk tartja, bármikor átsétálhatunk a szálloda medencéje mellett a hotel kertjéből az arborétumba – nagyon kellemes az itteni környezet.

Ha tehát számít, hogy a pihenés alatt központi helyen, a belvárosban legyünk, és azt is szeretnénk, hogy kellemes zöld környezet vegyen körül minket, a felsorolt sárvári szállodák mindegyike jó választás lehet.
Amennyiben többet tudnál meg ezekről a hotelekről, klikk a szállásokra.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük