Sárvári szállás már 2 ezer 230 forinttól. Igen, jól látod, valóban lehet ennyiért eltölteni itt egy éjszakát. Ráadásul igen jó helyen. Megnéztük a magán szállásadók kínálatát.

A sarvar.hu-n jelenleg 18 magán szállásadó kínálata található meg. És, ahogy írtuk, a legolcsóbb szállás 2 ezer 230 forintba kerül. Ez egy 100 négyzetméteres szálláshely. Egészen pontosan egy két szintes ház, ahol 11-13 személy fér el. A Krisztina apartman egyébként Sárvár belvárosában található és ilyen egy szoba.

apartman Sárvár

De ha itt nem kapunk szobát és magán szállásadónál nézelődnénk még, akkor sem kell sokkal mélyebben a zsebünkbe nyúlni. Nagyjából minden apartmanban 3 ezer forintba kerül egy éjszaka.

Ha már megnéztük a legolcsóbbat, emeljünk ki egyet a “drágábbak” közül is. Az Arany apartmanban 4 ezer forinttól kínálnak szállást. Ez az épület Sárvár kertvárosi részén található. Itt négy vendég tud kényelmesen megszállni. Ugyancsak ennyibe kerül egy éjszaka a Cecília apartmanban, a szálláshely a fürdőtől 200 méterre található. Az apartman 4-5 fős családoknak kínál kényelmes pihenést.

És még egy random kiemelt ajánlat az – ár alapján – középkategórás magánszállások közül. Csupán 3 ezer forintot kell fizetnünk egy éjszakáért, ha a Napsugár apartmanházban szeretnénk megszállni. A pénzünkért cserébe pedig jól felszerelt lakásokat kapunk. És még a fürdőig sem kell sokat sétálni. A szállás mindössze 200 méterre található a gyógyfürdő bejáratától.

Mint ahogy írtuk, Sárváron a felsoroltaknál azért jóval nagyobb az apartman választék. A sarvar.hu-n például 18 hasonló árú magánszállás szerepel a kínálatban. És az apartmanszállodákat most még nem is említettük. Viszont korábban írtunk ezekről, ez a bejegyzés itt olvasható.

Ha tehát sárvári magán apartmant keresel, itt nézz körül!

A borítóképen a Zafír apartman.

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük