Manapság mielőtt szállást foglalunk, megnézzük a szálloda képgalériáját. Érthető, hiszen kíváncsiak vagyunk arra, mire számíthatunk. Tapasztalt utazók viszont tudják, hogy ez sokszor nem elég. Van, hogy teljesen mást kapunk, mint amik a fotókon szerepelnek. De mi a teendő?

A közösségi oldalak szerepe a szállásfogalás, az utazástervezés  szempontjából is felértékelődni látszik. Sokkal meggyőzőbbnek tartjuk ugyanis, ha más utazók által készített fotók alapján tájékozódunk. De hol célszerű nézelődni? Az Instagram nagyon jó felület erre. Csak beírjuk egy hashtaggel az adott szálloda nevét, és elvileg már nézegethetjük is a képeket – ha készültek ilyenek. Nyílván ez nem csak a szállodákra érvényes. Jó, ha mondjuk megnézzük, hogy mit posztolnak az adott településről, mire számíthatunk. Nézd meg például, hogy mondjuk a #Sarvar / #Sárvár alatt mit találsz!

Persze nézegethetünk fotókat a Flickr-en is. Hasonlóan hiteles képeket találunk ott is.

Nyílván nem azt akarjuk mondani, hogy a szállodák nem azt nyújtják, amit a képeken látunk. Csupán annyit: ha biztosra mennél, használd ki a közösség kínálta lehetőségeket! Nézz videót a YouTube-on, pörgesd végig a fotókat az Instagramon!

De célszerű kommenteket is olvasni. Erre a Tripadvisor nagyon jó felület. Itt például több sárvári szállodáról is olvashatsz, és az értékeléseket is megtekintheted. És persze Te is írhatsz.

Szóval, ha szállást keresel, nézz körül a közösségi felületeken is, böngéssz fotókat, videókat, olvass kommenteket, majd válaszd ki a Neked legszimpatikusabb szállást!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük