A SZÉP-kártyára utalt összegek felhasználásának határideje a feltöltés évét követő második naptári év május 31-e. Így a 2013-ban kapott összegek lejárati ideje 2015. május 31-ére esik. Ezt már sok helyen hallottuk. Azt viszont kevesen tudják, hogy a későbbre tervezett nyári nyaralás is lefoglalható a hamarosan lejáró összegből. Mutatjuk, hogyan.

A hatályos szabályozás alapján a fel nem használt összegek lejártnak számítanak, ezután pedig visszautalják azt a munkáltatónak, így azoknak, akiknek a számlájukon még fel nem használt összegek találhatóak, sietnünk kell, hiszen a határidő pár napon belül lejár. A kimutatások alapján még 1,8 milliárd forintnyi összeg található a SZÉP-kártyákon.

Az elmúlt években tapasztalható volt, hogy a kártyatulajdonosok az utolsó pillanatban használták fel az összegeket. De jó, ha tudjuk, hogy nem kell azonnal nyaralni indulnunk, elég, ha csak szállást foglalunk, vagy akár ajándékutalványt vásárolunk. És hol is lehetne ezt könnyebben megtenni, mint az interneten? A SZÉP-kártyák lehetőséget nyújtanak akár előleg fizetésére is online felületen keresztül, a fennmaradó összeget pedig a helyszínen vonják le a számláról.

A szállásadók internetes oldalain is találunk információt a felhasználásról, és készségesen állnak a leendő vendégek rendelkezésére – akár gyorsított adminisztrációval is.

Nézd meg a sárvári szállások oldalait!

Számos helyi szállásadó kínál megoldást a SZÉP-kártyánkon maradt összeg felhasználására. Csupán annyit kell tennünk, hogy kitöltünk egy jelentkezési lapot, ezután felveszik velünk a kapcsolatot, és segítenek a gyors ügyintézésben, a foglalás lebonyolításában. De ha a sárvári fürdőbe szóló ajándékkártyát, bérletet vennél, az is megoldható. Erről itt olvashatsz!

Már csak pár nap a lejárati időig, úgyhogy érdemes sietn. Egy igazi kikapcsolódás múlhat most a foglalásunkon!

Thermál Sárvár – Garantált relax

Szabadtéri gyógyvizes medencékben való fürdőzés a sárvári arborétum fáinak árnyékában. Sok más...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Park Inn by Radisson Sárvár – Családosoknak az egyik legjobb választás

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel átjárható szálloda nem véletlenül a családosok egyik...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

VitalMed Hotel – Foglalj szállást a fürdő saját szállodájában!

A szobáktól csak pár lépést kell megtenni a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior – Luxus kényeztetés Sárváron

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében. Mindez...

Nézd meg az ajánlat részleteit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük